<

Нововолинськ потребує патрульної поліції, – нардеп

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:27 | 17.06.2017 / Новини /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Мешканці Нововолинська нарікають на погіршення криміногенної ситуації, розбої, підпали авто громадським активістам та присутність в місті великої кількості наркоманів. Аби ситуацію стабілізувати, вважає народний депутат України з Волині Ігор Гузь, необхідно в місті створити відділок патрульної поліції.

Про це йшлося на телеканалі «Аверс» у передачі «Запитай у депутата» 16-го червня.

У телефонному дзвінку телеглядач запитав, коли в Нововолинську стабілізується криміногенна ситуація і що для цього потрібно, – інформують Волинські новини.

Ігор Гузь зауважив, що вже звертався з цією проблемою до Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, втім, патрульну поліцію вирішили дати місту Ковель. Тому, говорить нардеп, зваживши на гостру потребу, знову буде клопотати про делегування патрульної в Нововолинськ на постійній основі.

«Ситуация в Нововолинську дуже складна, я про це знаю. Нещодавно моєму колезі – громадському активісту, голові ОСББ спалили авто, також іншому активному діячеві спалили машину. Окрім цього, є питання щодо поширення захворюваності на СНІД і це пов’язано з тим, що наркоманія зашкалює. Нещодавно була масштабна операція правоохоронців по знешкодження наркоточок. Але з часом ці притони знову починають діяти. І ми бачимо, що міська влада в цьому напрямку не діє результативно», – розповідає Ігор Гузь.

Ігор Гузь каже, що, зваживши на загострення криміногенної ситуації в Нововолинську, повторно звертатиметься до Арсена Авакова задля створення відділку поліції у Нововолинську.

«Ми бачимо, що сьогодні у Нововолинську ситуація зашкалює. Тому варто відправити туди на постійне місце перебування патрульних і з цим я звернуся до Авакова. Також потрібно ставити по місту багато відеокамер і цим повинна зайнятися міська влада», – наголосив нардеп.

Нагадаю, торік у Нововолинську жорстоко вбили неповнолітню дівчину, суд досі триває




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер