<

На сукні нововолинські випускниці витратили від 2 000 до 10 000 гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:24 | 29.05.2016 / Новини, Нововолинськ / , /
Перегляди
49
/ 1 коментар

Нововолинські школярі святкують випускний. У цей урочистий день кожен хоче виглядати особливо. Батьки випускників не шкодують грошей і виконують будь-які капризи.

Отже, скільки ж коштує одноденне задоволення?

Зазвичай, витрати на випускний це не тільки “образ” випускника, а також і місце, де святкуватимуть подію. У Нововолинську це складає від 600 до 1600 грн. за особу. 1600 – сума, яку платили випускники “Колегіуму”, святкуючи вечір у готельно-ресторанному комплексі “Три бобри”.

Але основні батьківські гроші були витрачені на лук випускника. Хлопцям пощастило більше. Витрати їхніх батьків становили від 3000 до 4000 грн.

Цьогорічні випускниці за свою сукню віддали вдвічі більше.

Випускниця школи №4 імені Тараса Григоровича Шевченка, Єлизавета: ” Сьогодні дуже важливий день, мене переповнюють емоції, здається, що це все сон. Після закінчення школи, планую поступити на заочну форму навчання і поїхати в Китай, де я буду займатися модельним бізнесом. На рахунок мого образу, то свою сукню я шила на замовлення. По-перше, куплені сукні дуже дорогі і я не знайшла ту, яка б мені сподобалась. Весь мій образ обійшовся у 10 000 грн. Спочатку ми розраховували на меншу суму, але коли дещо змінюєш – ціна зростає “.

6

Юлія, випускниця Нововолинського ліцею-інтернату Волинської міської ради теж дала свій коментар: ” Сьогодні дуже незвичайний день, не можна не поділитись тим, що сьогодні переживають випускники. Мене завжди цікавило, як це стояти на сцені в сукні і з макіяжем. Переживаю дуже, не можу повірити, що все так скоро закінчилось. На рахунок моїх планів на майбутнє – планую подавати документи до Києва, Львова та Луцька на факультет готельно-ресторанного бізнесу. На рахунок мого лука, то він обійшовся моїм батькам дорого. Моя сукня коштує 9500 грн. “.

IMG_1670
3

В середньому, батьки Нововолинської красуні витратили від 2000 до 10 000 грн. Крім сукні, витрати випускниць включають також роботу перукаря, візажиста, майстра манікюру та педикюру.

1
2
4
7
IMG_1705




один коментар
  1. Хочеться, щоб у цих гарних зовні молодих людей, було гарно і світло в душі, щоб спокуси не вбили у них Людину.
    p.s. А взагалі вся ця суєта нагадує, як казали старші, “срамся, не здамся”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок