<

Жінку оштрафували на 119 гривень за лайку та побиту вітрину в іваничівському кафе

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:39 | 6.05.2019 / Іваничі / /
Перегляди
114
/ Коментарі відсутні

Перебуваючи в кафе «Преміум», що знаходиться в селищі Іваничі, жінка виражалась нецензурними словами та пошкодила вітринну шибу холодильника. За дрібне хуліганство порушниця отримала штраф.

В судовому засіданні жителька села Біличі Іваничівського району свою вину у вчиненому правопорушенні визнала повністю. Пояснила, що в кафе вживала спиртне, танцювала з чоловіком, до неї почали чіплятися чужі чоловіки. Після чого вивели на вулицю її чоловіка та побили. Про це йдеться в постанові Іваничівського суду від 15-го квітня.

Жінка намагалася викликати поліцію, проте, не мала телефона. Просила в суді не притягувати до адміністративної відповідальності.

Суддя вивчивши та дослідивши всі матеріали справи, беручи до уваги характер вчиненого правопорушення, особу та майновий стан порушника, ступінь її вини, а також те, що вперше притягується до адміністративної відповідальності, на утриманні має троє малолітніх дітей, вважав за необхідне накласти стягнення у виді штрафу.

Суд визнав винною жінку у вчиненні адміністративного правопорушення передбаченого ст. 173 КУпАП та наклав адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 119 грн.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця