<

В Іваничах відкрили пам’ятник загиблим Героям АТО та Революції Гідності

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:22 | 13.10.2019 / Іваничі / /
Перегляди
124
/ Коментарі відсутні

13-го жовтня в Іваничах відбулося урочисте відкриття пам’ятника Героям, які віддали життя в зоні проведення АТО та під час Революції Гідності. Монумент встановили у парку селища.

На відкритті були присутні представники місцевої і районної влади, а також народний депутат Ігор Гузь.

Загальна вартість проєкту становить близько 800 тисяч гривень. З районного бюджету на встановлення пам’ятника виділили 539,8 тисяч гривень, ще частину виділили з бюджетів територіальних громад Іваничівщини. Також на об’єкт надійшли держкошти за сприяння народного депутата. Дофінансували проєкт меценати.

Запаленими свічками та хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв. Настоятель Свято-Покровського храму протоієрей Андрій Мельничук з духовенством відслужили панахиду за загиблими воїнами та освятили меморіал.

Заступник голови районної державної адміністрації Людмила Войтович висловила слова вдячності всім, хто прийшов на відкриття та долучився до встановлення пам’ятного знаку. Зокрема депутатам всіх рівнів, народному депутату, скульпторам, архітекторам та спілці матерів військовослужбовців.

“У переддень свята Покрови Пресвятої Богородиці ми відкриваємо пам’ятник, як символ нашої шани та подяки всім поколінням українців які віддали життя за нашу землю. Ідея створення пам’ятника виникла ще у 2017 році, але через певні проблеми її не вдавалося реалізувати. Я вклоняю голову та висловлюю вдячність родинам загиблих воїнів,”- сказала Людмила Войтович, в.о. голови, заступник голови районної державної адміністрації.

На знак пам’яті і вдячності Героям присутні поклали квіти до пам’ятника воїнам, які загинули за незалежність нашої держави.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер