<

В Іваничах облагородили територію біля спортмайданчика: провели освітлення, висадили зелень та встановили лавочки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:24 | 19.09.2020 / Іваничі / /
Перегляди
7
/ коментарів 5

Спортивний майданчик зі штучним покриттям у центрі Іванич облагородили. Вдалося встановити лавки та смітники, розмістити вуличне освітлення, засіяти траву та посадити зелені насадження.

Про це повідомив під час прямого включення на офіційній сторінці у соцмережі народний депутат України Ігор Гузь.

Нагадаємо, свого часу саме парламентар виступив ініціатором будівництва цього спортивного комплексу у центрі Іванич, тоді на цей об’єкт йому вдалося залучити із держбюджету 1 млн грн.

Як зазначив Ігор Гузь, усього за останній місяць вдалося навести красу біля стадіону.

«Як на мене, то у зимовий період ми входимо достатньо добре облагороджено», – наголосив він.

Заступник голови Іваничівської ОТГ Микола Пасевич розповів, що спільними зусиллями влади, небайдужих мешканців громади, молоді та школярів біля стадіону з двох сторін встановили освітлення, посіяли траву, посадили ялівці, а також підключили відеоспостереження.

«Працюємо далі, щоб наш об’єкт був завершений, а наші діти та молодь мали де проводити своє дозвілля та розвиватися», – сказав він.

Народний депутат Ігор Гузь також додав, що роботи не до кінця завершені, оскільки біля спорткомплексу залишилися вільні ділянки, на яких у планах – будівництво майданчиків для баскетболу та волейболу, тенісний корд, столи для настільного тенісу та тренажери.

«Наразі вирішуємо питання з фінансування та ведемо про це перемовини, щоб спільними зусиллями та із залученням коштів ОТГ, держбюжету та фонду «Тільки разом» втілити задумане у реальність та перетворити стадіон ще й на красиву ділянку у центрі Іванич», – підсумував Ігор Гузь. 




коментарів: 5
  1. Від імені Іваничівців, велике вам Дякую! Нарешті в центрі не буде якогось поля, де якийсь гній розкидували і вирощували буряки. Єдине що не вистачає це дійсьно сітки за воротами…. а так все дуже круто. Дякуємо :)

    • Останнім часом були новини, шо поліцаї вилучали сітки у рибалок Іваничівського району.
      Нехай віддадуть вам, приварганите їх до воріт і буде все не гірше, як в Барселоні.

    • А пару обіцяних км дороги від Нововолинська ще не почали? У Рожищах стадіон зберігся і до наших часів у відмінному стані.нащо нам два стадіони.молоді жити немає де.купують старі будинки.

  2. А що у нас із старим стадіоном і обіцяними кілометрами дороги із Нововолинська? У Рожищах стадіон залишився до наших часів у відмінному стані.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа