<

В Іваничах відбудуться вибори депутата селищної ради в окрузі №11

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:22 | 27.11.2017 / Іваничі / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Іваничівська селищна виборча комісія призначила проміжні вибори депутата Іваничівської селищної ради в одномандатному виборчому окрузі №11 на 21 січня 2018 року.

Нагадаємо, що 29-uj жовтня відбулися вибори голови і депутатів до Іваничівської селищної об’єднаної територіальної громади. Селищним головою став Федір Войтюк, і було обрано 26 депутатів від 26-ти виборчих округів.

На першому пленарному засіданні 16-го листопада Микола Пасевичякого обрали депутатом від виборчого округу №11, був затверджений заступником селищного голови з питань діяльності виконавчих органів, тому склав свої депутатські повноваження.

Відповідно до Закону “Про місцеві вибори” Іваничівська селищна виборча комісія прийняла постанову про призначення проміжних виборів депутата по цьому виборчому округу.

Початок виборчого процесу оголошується на 2-ге грудня. Реєструватися кандидатами можуть усі, хто має бажання взяти на себе повноваження представляти інтереси виборців цієї частини Іванич. Вибори відбудуться за кошти місцевого бюджету, – повідомив голова селищної виборчої комісії Олександр Приступа. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця