<

В Іваничах 18-річний молодик ледь не вбив сокирою 91-річного пенсіонера. Деталі інциденту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:37 | 4.12.2017 / Іваничі / /
Перегляди
3
/ коментарів 8

1-го грудня о 22:40 в смт Іваничі на вулиці Заводській мешканець селища 1999-го року народження під час конфлікту спричинив пенсіонеру 1927-го року народження тілесні ушкодження сокирою у вигляді закритої черепно-мозгової травми, струсу головного мозку, рубаних ран голови та перелому, рубаної рани першого пальця правої кисті.

Як повідомляють в правоохоронних органах, Йосип К, ветеран Другої світової війни, проживає сам. Злочинець, який мешкає на вулиці Луцькій, того вечора зайшов до пенсіонера додому.

Із офіційних джерел стало відомо, що злочин скоїв раніше не судимий житель селища Іваничі Сергій К. 1999-го року народження, який перебуває на обліку у психіатра.

Хлопця раніше затримували правоохоронці. 5-го листопада близько 20:00 шляхом розбиття вікна він незаконно проник у приміщення Павлівської сільради.

Як зараз стало відомо, дане порушення молодик вчинив у стані алкогольного сп’яніння. При експертизі в крові порушника було виявлено 0, 85 проміле алкоголю.

Тоді на нього було складено протокол за статтею 173 КУпАП (дрібне хуліганство). Суд розглянув справу і дав жителю Іванич 60 годин громадських робіт.

Не пройшло й місяця, як молодик знову вчинив злочин, напавши на пенсіонера з сокирою.

“Потерпілий поступив в реанімаційне відділення о 23:25 з діагнозом: черепно-мозгова травма, струс головного мозку, рубані рани тім’яної ділянки голови, відкритий перелом нігтьової фаланги першого пальця правої кисті, садна на обличчі, підшкірні гематоми обох передпліч.

Він не перебував у стані алкогольного сп’яніння, до лікарні його доправили швидкою.

Була здійснена первинна хірургічна обробка ран, відразу провели операцію.

Чоловік провів 2 доби у реанімації, потім його перевели в хірургію. На даний час стан хворого стабільний, він отримує лікування згідно листа призначення.

Череп, на диво, цілий. Сьогодні описали знімки”, – поінформував ургентний хірург Віталій Кузьмич.

Правоохоронці затримали злочинця, вирішується питання про прийняття міри запобіжного заходу – арешт.




коментарів: 8
  1. Цього Сергія К давно пора посадити !!!!! Він вже не одну хату спалив на Зеленій. Чого поліція ще чекає ? Певно побільше трупів !!!!!!!!!! Ганьба !!!!

  2. Садить (приймає рішення стосовно підсудних) не поліція а судові органи. До того ж осіб, які перебувають на обліку у психіатра, не садять-їх можна тільки відправити на примусове лікування в спеціальні установи. І на рахунок хат-в Україні ще ніхто не відміняв призумцію невинуватості.

  3. Ну нічого собі толерантність. Багато людей бачили на власні очі як він підпалював останню хату, аж раптом знайшовся грамотій, який заговорив про презумцію невинуватості. Як поліція оформить документи про злочин, таке суд і винесе рішення. А те, що він психічнохворий, тим більше негайно необхідно його ізолювати НАВІКИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Всі матеріали оформляються по факту, слідчий не може допускати особисту зацікавленість у даній справі, він збирає та фіксує усі необхідні докази, тверезо оцінюючи ситуацію, та направляє до суду. Тут ніхто не одобряє та не виправдовує вчинок Сергія К.

  5. Отож то і воно, що законослухняні громадяни прагнуть фактів. Бо частіше мама перетре з мєнтами, і в результаті виплодок білий і пухнастий, хоч в Артек посилай !!!!!!!!!!!

  6. У Вас якась особиста образа в сторону працівників поліції (так як такого органу як “мєнти” немає в Україні)? Не потрібно опускатись до такого рівня, використовувати бандитський лексикон.

  7. Боже,які ми коректні.Чоловіче, хай тобі прийде спалить,або голову розрубає.Тоді поговоримо! Село…

  8. Ні, село- це той, що думає приїхав, наслухався слухів (сплєтнів якщо хочете), попри тому, що не тільки зафіксувати на бумазі, а то і просто сказати ніхто нічого не хоче, як то кажуть моя хата скраю-нічого не знаю, і безз показань свідків та відсутності будь-яких інших доказівв оголосити людині про підозру та направити справу до суду. Та таке в суді ніколи не пройде, бо ніхто не буде притягувати людей до відповідальності за відсутності достатньої доказової бази. Можуть тільки пальцем покрутити біля голови… Дайте свідчення, якщо дійсно стали очевидцем кримінального правопорушення, виступіть свідком на суді а не шукаєте проблему в інших. Повторюсь, що ніхто нікого не виправдовує, а лише діють згідно закону. Трохи читати відповідну літературу треба а не ставити з себе тут диванного експерта міжконтинентального рівня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця