<

Небезпечні колії на асфальті на дорозі Іваничі-Нововолинськ: Інспектор Ляля попереджає водіїв

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:10 | 19.05.2020 / Іваничі / /
Перегляди
6
/ коментарів 7

Про дорогу Нововолинськ-Іваничі та її стан мабуть знають усі водії. І висновок Інспектор Ляля робила ще два роки тому: траса потребує капітального ремонту.

Однак інспекторка вкотре хоче попередити про небезпечну ділянку цієї дороги, на якій утворилися колії. Через рух важкого вантажного транспорту асфальт у деяких місцях деформувався. Утворилися виступи, висота яких подекуди перевищує 8 сантиметрів. Таке місце на трасі – неподалік Старої Лішні.

Водії змушені виїжджати на зустрічну, щоб обминути колії на асфальті. Деякі, вочевидь, пробують проїхати це місце по “горбочках”, що загрожує пошкодженням авто та створює аварійно небезпечну ситуацію.

Маневрувати на дорозі через подібні деформації вкрай важко. При русі по такій ділянці дороги колесо вдаряється об борти нерівності, котра міняє траєкторію руху авто, що може призвести до втрати керованості. Особливо великим ризик є після дощу.

До слова, Ляля знайшла біля дороги уламки від автівки.

“Обережно, водії. Тримайте кермо міцно двома руками, не їдьте швидко та забудьте про обгін на цій ділянці дороги”, – говорить Ляля.

Через зруйноване покриття можуть виникнути аварійні ситуації.

Загалом на відрізку траси проведений ямковий ремонт, який роблять тут щороку. Але вибоїни знову з’являються.

Висновок Інпектора Лялі вкотре такий же: дорога Нововолинськ-Іваничі потребує капітального ремонту.




коментарів: 7
  1. Ближче до Іванич, то взагалі як мінне поле, яма на ямі.. скільки років вже так.
    А район 5-тої шахти так само, іноді з чайником “залатають” ті ями, але ж то не надовго.

  2. А на капремонт треба бага-а-а-ато мільйонів, бо цю дорогу, по нормальному, треба розширювати майже вдвічі. Тому, ще довго нам доведеться по тих “американських гірках” стрибати…

  3. Не має шо говорити дорогі залатають і то до дупи то не дорого а драбинка або земльою з щебіньом засиплять і кідають в газету висока якість доріг і їм не встидно а люди ладять машини викідають великі гроші і ніхто то не баче та візміться вже за розум а нє нахрен ви там потрібні тут без матів просто не возможно висловити думку

  4. А що скаже на це нардеп пан Гузь, цю дорогу він обіцяв що зроблять ще у 2019 році???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця