<

«Не для тих, хто любить споживати алкоголь щодня», – у Павлівці розповіли про унікальний в Україні напій

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:44 | 23.07.2018 / Іваничі / /
Перегляди
31
/ 1 коментар

На Павлівському пивзаводі почали виготовляти горілку на основі пива, про унікальність цього напою розповів директор підприємства Юрій Пікута.

«БУГ» повідомляв, що у селі Павлівка Іваничівського району з’явився унікальний крафтовий український продукт «Павлівський Пивний Дар», відомий в Європі як «Пивовіца».

Про його «народження» розповів директор Павлівського пивзаводу Юрій Пікута.

«Обладнання для виробництва і розливу цього напою «приїхало» за інвестиційним договором. Процес виробництва розпочався у 2016-му році, раніше бачив таку технологію в Чехії та Німеччині. Суть полягає в тому, що з натурального «Павлівського пива» витягується алкоголь, це унікальний варіант для України.

Напій – аналог чеської «Пивовіци», однак назви, запатентовані в Європі, використовувати не можемо, тому в нас це – «Павлівський Пивний Дар». Він виготовляється з пива та підготовленої води, його вже можна придбати на Іваничівщині.

Напій не для тих, хто любить споживати алкоголь щодня. Півлітра коштує 160 гривень», – каже керівник підприємства.

Як повідомлялося, на виробництво півлітрової пляшки «Павлівського Пивного Дару» йде приблизно 11 літрів пива.

«У нас є багато людей, які розбираються в алкоголі. Як люди тягнуться до натурального продукту – ковбаси молока чи сиру – так само є цінувальники живого пива і отаких саме напоїв», – зауважив Юрій Пікута.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця