<

На Іваничівщині тракторист за пошкодження автодороги заплатить штраф

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:43 | 13.11.2020 / Іваничі / , /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

Мешканець Іваничівщини, здійснюючи оранку паю трактором, переорав узбіччя та пошкодив ділянку дороги на автодорозі смт. Локачі-Павлівка. За це суд призначив чоловіку штраф.

Про це йдеться в постанові Іваничівського районного суду.

18-го вересня о 14:00 по автодорозі смт. Локачі-Павлівка чоловік на тракторі Т-40, здійснюючи оранку паю, переорав узбіччя та виніс землю і щебінь на проїжджу частину, чим здійснив пошкодження дороги та не вжив заходи щодо усунення пошкоджень. Своїми діями тракторист порушив п.1,5 ПДР та вчинив правопорушення, передбачене ст. 139 ч. 1 КУпАП

В судовому засіданні чоловік свою вину не визнав та пояснив, що дійсно того дня здійснював оранку паю, однак узбіччя не переорював. За його словами, з борон плуга випало зілля, яке потрапило на узбіччя, а не на саму проїжджу частину.

Врешті, розглянувши усі матеріали справи, суд визнав тракториста винним та призначив покарання у виді штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 340 гривень. Також чоловік сплатить в дохід держави судовий збір в розмірі 420 гривень.

Фото ілюстративне




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа