<

На голову Іваничівської ОТГ претендуватиме 19-річний випускник ВПУ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:41 | 26.09.2017 / Іваничі / /
Перегляди
61
/ коментарів 10

За посаду голови Іваничівської ОТГ вирішив поборотися житель села Морозовичі Іваничівського району, помічник депутата Нововолинської міськради Вадим Решетило.

25-го вересня розпочалася реєстрація кандидатів на голову Іваничівської ОТГ і вже з’являються несподівані імена громадян, охочих отримати цю посаду.

Місцеві вибори у жовтні 2015 року показали цікаву тенденцію – до влади прийшло багато молоді. Бажання стати керівником об’єднаної територіальної громади має 19-тирічний житель села Морозовичі Вадим Решетило, який на даний час є помічником депутата Нововолинської міської ради Романа Чорного.

Про свої наміри він повідомив на сторінці у Фейсбук і вже отримав підтримку від посадових осіб Іванич.

“Непросто буде виграти, але ти не падай духом. То ще тільки початок. Я б хотів тебе бачити міністром соціальної політики. Ти непідкупний, як Штірліц”, – коментує повідомлення Вадима радник голови Іваничівської райради Сергій Недбайло.

Вадим Решетило, закінчивши Нововолинське вище професійне училище, де навчався за спеціальністю “Маляр, штукатур, лицювальникплиточник”, вступив у ТНЕУ. Раніше він виконував обов’язки помічника Сергія Кіреєва – депутата Іваничівської районної ради. Був кандидатом у депутати на виборах до Литовезької ОТГ. Зараз у планах хлопця очолити Іваничівську громаду, на вибори він піде як самовисуванець. Агітаційну компанію, каже, проводитиме сам.

Найзавзятішим суперником у передвиборчій боротьбі Вадим вважає діючого селищного голову Іванич Федора Войтюка, адже у 2015 році громада саме йому довірила керувати селищем.

Сьогодні Вадим Решетило збирає документи для реєстрації.

“Я чомусь не йду легкими шляхами, знаю, що мені все вдасться”, – пише він у соцмережі.

Фото з мережі Фейсбук




коментарів: 10
  1. Подуріли там вже всі? ви хоча б його вживу бачили і спілкувались з ним? якби да, то б точно не сумнівались, що шансів там НУЛЬ!

  2. Я надіюся це просто жарт на картину маслом ” Вибори в Іваничах”, бо це не депутат. В його селі запитайте про його славу та його доблесні справи)))

  3. в Кравченка в Нововолинську більше шансів було, як би був тямучий то в Уeіверситеті вчився б, а не на маляра!

  4. враховуючи, як гарно дивиться тріо сапожніково-сторонсько-рожелюкове і молода постать, то можна впевнено зробити висновок, що серед молоді можна чудово знайти особу , якій треба багато грошей, яку можна купити, в цьому випадку сапожніково-сторонсько-рожелюком, задля зміни афіши і цілковитим керуванням в подальшому, а тобто для жителів НОВОВОЛИНСЬКА все продовжується, як в 80-х. 90-х роках:- для сапожнікова і КО – шампанськє і гроші, для місцян – пошук роботи, можливості існування і тимчасові заробітки

  5. Він впертий і цілеспрямований як холєра (я в хорошому сенсі цього слова). Просто він ше шукає себе :)

  6. З штукатура маляра на голову громади,а чо,в 19 років досвіду мішок,брєд

    • а навіщо йому бути господарем, якщо за спиною завжди будуть сапожніков і Ко?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця