<

Федір Войтюк приступив до обов’язків селищного голови Іванич

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:07 | 30.12.2015 / Іваничі / /
Перегляди
6
/ 1 коментар

28-го грудня екс-голова Іваничівської РДА Федір Войтюк на пленарному засіданні склав присягу на селищного голову Іванич.

Виборча комісія підвела підсумки виборів  депутатів до селищної ради та Іваничіського селищного голови, представила присутнім переобраного селищного голову та 25 новообраних депутатів. Було визнано повноваження обранців народу.  Перед присутніми виступив Федір Войтюк. Він прийняв присягу вірно та добросовісно служити громаді селища та народу України.

На розгляд депутатів було винесено важливі для налагодження роботи  селищної ради питання. Зокрема, питання обрання секретаря селищної ради, утворення, обрання постійних комісій ради у складі голів і членів комісій. Під час сесії депутати затвердили склад постійних депутатських комісій, що відповідатимуть за різні сфери життя громади.

Відбулась й процедура обрання секретаря селищної ради. Під  час таємного голосування більшістю голосів депутати затвердили запропоновану селищним головою кандидатуру на посаду секретаря селищної ради – Володимира Сарабуну. 21 з 25-ти депутатів віддали голоси за кандидата, 3 проти, 1 утримався. Були й інші депутати, які бажали стати секретарем селищної ради, але так як кандидатуру подає голова це питання залишилося закритим. При розподілі в комісії теж були дебати з приводу хто куди хоче. Суперечки точилися навколо бюджетної та земельної комісій.

29-го грудня відбулася друга сесія селищної ради. Депутати обговорили і прийняли бюджет.

Нагадаємо, що Іваничівський районний суд зобов’язав виборчу комісію повторно зареєструвати депутатів та селищного голову та повторно зібрати засідання.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер