<

Дворічній Насті Власюк з Іваничівщини терміново потрібна допомога

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:40 | 11.01.2017 / Іваничі / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Маленькій Анастасії Власюк з села Хренів Іваничівського району лікарі поставили невтішний діагноз – висока легенева гіпертензія. Вартість однієї упаковки ліків, які приймає дівчинка, – 1000 доларів.

Додатково дитині призначили медикаменти вартістю 7 тисяч гривень упаковка. Така сума є просто непідйомною для сім’ї. Тому звертаємося до усіх небайдужих, аби спільними зусиллями змогли допомогти маленькій дівчинці.

Легенева гіпертензія – високий кров’яний тиск в артеріях, які ведуть від серця до легень. Основний симптом легеневої гіпертензії – задишка із зусиллям. Задишка зазвичай починається і погіршується поступово. До інших симптомів належить біль у грудях, втома, загальмованість, непритомність, набряк ніг.

У  Анастасії Власюк вада серця. Захворювання вроджене, тож усе своє життя вона проходить постійні обстеження й курси лікування. При цьому малеча не втрачає віри у щастя.

Батьки зверталися за допомогою в “Охматдит”, а також Інститут серця в Києві. Тепер на ліки дитині знову потрібна значна сума.

Не будьте байдужими! Кожна, навіть найменша допомога, є неймовірно важливою, тож дайте Насті шанс на одужання!

Кошти можна перерахувати на картку “Приватбанку” за номером 5168757271553721  (Тетяна Власюк).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер