<

Жителька Іваничівського району потребує допомоги на трансплантацію нирки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:21 | 2.08.2018 / Іваничі / /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

33-річній мамі двох дітей із села Поромів Іваничівського району потрібна пересадка нирки. Жінка є життєвозалежна від гемодіалізу та просить небайдужих допомогти зібрати кошти на проведення операції. 

Надія Федорова-Пальчук хворіє чотири роки. Діагноз – хронічне захворювання нирок V ступеня, нефосклероз. Ступінь захворювання найвищий, працездатність жінки втрачена, а життя підтримують завдяки гемодіалізу. Єдиний вихід – трансплантація нирки.

Операцію з пересадки органу Надії будуть проводити у Запорізькій обласній лікарні. Коштує вона 300 тисяч гривень. Жінку поставили на чергу для отримання донорської нирки. За прогнозами вона може з’явитися за півроку-рік.

Самостійно зібрати таки кошти в Надії та її родини немає можливості. Вона має інвалідність І групи внаслідок свого захворювання, пенсія в 1800 гривень повністю йде на лікування для підтримки життя, допомагають фінансово також батьки. Проживає Надія з чоловіком та двома неповнолітніми дітьми.

За допомогою на проведення операції Надія зверталася в Поромівську сільраду, де їй виділили 5 тисяч гривень. Вона сподівається і на підтримку небайдужих людей.

Кошти можна перерахувати на картку Приватбанку 5168 7573 6149 9132 Надія Василівна Федорова. 

Телефон чоловіка 096 846 35 44 Віталій.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер