<

Ігор Желізко спростовує звинувачення у педофілії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:26 | 14.03.2016 / Новини / /
Перегляди
107
/ коментарів 11

Журналістам інтернет-видання “БУГ” вдалося поспілкуватися з Ігорем Желізком. Колишній власник нововолинської кабельної компанії “Львівська Жінка” надав коментар з приводу ток-шоу «Один за всіх”, яке відбулося 13-го грудня на каналі СТБ, де його звинуватили у педофілії.

Ігор Желізко вважає передачу проплаченою, і коментує наступним чином: “Це все надумана підстава на основі вимагання передачі їм майна яке оцінюється в мільйонах гривень. Машини, квартири і т.д. Ось документ написаний власноручно тою, яка каже що я її “звалтував”!

У цій передачі беруть участь люди, які в Нововолинську причетні до замаху на моє вбивство і розведенні чуток. Цій особі, яка звинувачує мене, забрали в 2009-му році дитину і змусили так говорити, хоча попередньо вона “стверджувала” що я з нею робив порнофільми, а тепер “гвалтував”. Перед часом і в час мого замаху на вбивство (17-го квітня 2010 року) ця особа (Марічка) була в Нововолинську і жила в Івана Федюка (фігурує в кримінальній справі), який і був посередником між замовником вбивства та виконавцем.

Начальнику міліції області від (Посівнич) Марії Адамівної 1990 р.н. Проживаючої Кам'янко-Бузький р-н. с. Батятичі Заява Я, Посівнич Марія Адамівна заявляю що до шістнадцяти років я ніяких статевих стосунків ні з ким немала і сексуальних справ я ніколи не знала і ???. Але комусь я була і є знаряддям домагання якихось невідомих осіб використати мене в якихось інтригах. Прошу Вас огородити мене в подальшому від домагань цих бандитів, так як я вступила в статеві стосунки сімнадцять років, останнього ніяких статевих стосунків я не мала та ніхто до мене не приставав. Прошу Вас вжити заходів від наклепницьких дій в мій адрес.
Начальнику міліції області від
(Посівнич) Марії Адамівної 1990 р.н.
Проживаючої Кам’янко-Бузький р-н.
с. Батятичі
Заява
Я, Посівнич Марія Адамівна заявляю що до шістнадцяти років я ніяких статевих стосунків ні з ким немала і сексуальних справ я ніколи не знала і ???. Але комусь я була і є знаряддям домагання якихось невідомих осіб використати мене в якихось інтригах.
Прошу Вас огородити мене в подальшому від домагань цих бандитів, так як я вступила в статеві стосунки сімнадцять років, останнього ніяких статевих стосунків я не мала та ніхто до мене не приставав.
Прошу Вас вжити заходів від наклепницьких дій в мій адрес.

Голова ГО “Нововолинська координаційна рада НРУ” Володимир Мигас став на захист Ігоря Желізка і після ток-шоу звернувся до адміністрації ПрАТ «ММЦ СТБ».

Звернення до ПрАТ «ММЦ СТБ»

Мені стало відомо що 07.03.16. журналістами вашої телекомпанії було знято сюжет телепередачі за участю жителя міста Львова Желізка Ігоря Миколайовича. Почувши коротку розповідь про сюжет зйомки, у мене немає сумніву, що все це «замовний матеріал». Я переконаний що ціль передачі це обман і дискредитація Желізка Ігоря Миколайовича.

Я є громадським діячем і представником у судах пограбованого підприємства «Львівська жінка». Я добре знаю як знищувалось дане підприємство. Я знаю скільки фальшивих звинувачень і слухів розповсюджувалось про Ігоря Миколайовича, хто замовники і як використовуються маріонетки. Як що у вас справжні журналісти то я прошу щоб вони проаналізували кілька речей:

1. Задайте в пошуковому сервері два слова «львівська жінка» і ви багато чого зрозумієте;
2. Після нападу на вбивство Ігоря Желізка у 2010 році проводився правоохоронними органами ретельний аналіз, слідство, в тому числі на “детекторі брехні” від МВС, але окрім голослів’я ось цих зацікавлених, жодних фактів встановлено не було.
3. Прошу взяти до уваги факти(а не слухи і брехню) що сталися із Ігорем Миколайовичем:
– Практично вбито дружину Христину Кравець. Адже її хвороба і смерть стали наслідком тяжкого її побиття у Нововолинську;
– Ігорю Желізку завдано більше десятка ножових поранень на цьому ж місці де було побито його дружину;
– Знищено підприємство «Львівська жінка». Викрадені її активи якими користується місцева корумпована “еліта”.До знищення, не за так, залучились окремі “прокурори” та окремі “судді” по яких зобов’язано київськими судами Генерального прокурора України провести досудове розслідування, де з корупційних підстав слідство тормозиться, а очолив усе це міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков.

Це дуже коротко. Епопея знищення «Львівської жінки» та дискредитації Ігоря Желізка тривала кілька років. Слідство щодо крадіжки активів триває і досі, а адміністративна справа знаходиться у Вищому адміністративному суді, від якої все залежить. Тому ставиться питання будь-якими методами дискредитувати Ігоря Желізка, вчепившись за його колишню молоду дружину.

Ось (надаю) попередній дискредитаційний матеріал який розповсюджувався у пресі в час крадіжки майна ПП РО “Львівської жінки”.

Прошу зняти з показу відзняту 07.03.16. передачу за участю Ігоря Желізка, так як це був замовний матеріал з використанням навчених кримінальних маріонеток які фігурують в кримінальному провадженні щодо його замаху на вбивство. Інакше я звернусь із скаргою у державний комітет з питань телебачення та радіомовлення України.

В замін прошу провести журналістське розслідування справи по знищенню засобу масової інформації і прибуткового підприємства ПП РО «Львівська жінка». Я готовий надати усю наявну інформацію та розкрити всі корупційні зв’язки.




коментарів: 11
  1. Давайте проаналізуємо почерк дівчини, зверніть увагу на розмір тексту та форуму.

    Припускаю такий висновок: лист був написаний в стані нервового розладу, неврівноваженість, поспішність, брак концентрації. Нахил вниз означає – розчарування, песимізм а крутий спуск – відчай.

  2. То чому справа не в суді – якщо чесний то доведи свою невиність у суді- захисти свою честь і гідність . а то в громади лишаться питання., я вже не говорю про журналіста і юриста -навіщо брехати.

  3. В. Мигас, хочете сказати, що Ярема з Ільчуком взяли Желізка попід руки і повели на передачу??? І для чого??? Люди в Нововолинську давно привикли до якісних послуг ТТІ і чхати хотіли на вашу Львівську жінку. А передача ще раз підтвердила, що желізко повний неадекват і загроза суспільству. Ви його краще на лікування спровадьте, поки ще не зовсім пізно

  4. Є відомий вислів «В історію можна увійти, а можна вляпатися». По повній вляпався, м’яко кажучи, в дуже неприємну історію колишній власник кабельного оператора «Львівська жінка» Ігор Желізко. Його трудова діяльність, життєві захоплення і уподобання стали відомими широкому загалу із вчорашнього ток-шоу «Один за всіх», яке транслювалося на телеканалі СТБ. Так звана благодійність головного героя телепередачі поснована гіркими фактами.
    Чутки про шокуючі сексуальні вподобання Ігоря Желізка давно ширилися нашим містом. Подейкують, що і правоохоронні органи знали про такий факт і навіть вилучили у нього вдома касети зі зйомками малолітніх дівчаток. Однак, що чоловік розбещував неповнолітніх, довести не вдалося.
    Тепер не тільки нововолинці, а уся країна побачила істинне обличчя Ігоря Желізка, який, видаючи себе обізнаним у багатьох галузях, навіть не зміг зв’язно відповісти на елементарні запитання ведучого ток-шоу, і розказати, де шукати його дипломи юриста й журналіста.
    Хочеться звернутися до прибічників Желізка, які й досі, не соромлячись, вихваляють його і шукають для нього виправдання. Пани А.Бідзюра та В.Мигас, як йдеться у відомій приказці: «Скажи, хто твій товариш, і я скажу, хто ти». Якщо ви за справедливість, панове, то варто вам десь вже збавити оберти і відкрити очі на ті речі, про які ви, можливо, не знали, а, можливо, робили вигляд, що нічого такого немає… Отже висновок один: ви в одному човні зі своїм благодійником, але пливете чомусь проти течії і добираєте у свій екіпаж тих членів команди, хто працює на одне замовлення: всіма прийнятними і неприйнятними методами – «мочити» міську владу. Але підтримувати та покривати педофілію – це вже занадто. І як би ви не намагалися у цій ситуації перевести тему на Лвівську жінку, все марно, такого гріха люди не простять.
    Як кажуть, скільки ниточка не в’ється, але кінець обов’язково знайдеться. Розв’язка у діяннях Ігоря Желізка досить інтригуюча. Побачимо… А для вас, його палкі прихильники, захисники і друзі (Бідзюра, Мигас, Камишнікова і Ко), пора не лише на словах, а на ділі поспівчувати своєму побратиму, а, можливо, розпочати сушити для нього сухарі…

  5. зайдіть на його сторінку і зверніть увагу на відео. Він хворий на всю дзвіницю!!! Як можна знімати передсмертні хвилини власної дружини, ще й змушувати, щоб вона під час цього хвалила і боготворила його. До речі, там є компромат: покійниця весь час звертається до дівчат і дає настанови, щоб ті слуxалися цього “абсолютного генія”.

  6. біля нього були жіночки так звана Мирося), яких він возив в нічні клуби, де вони йому заманювали декількох дівчат для розваг… а також їздив вночі по Львові і Червонограді у пошуках малоліток, застосовує гіпноз… мала можливість познайомитися, писала заяву…

  7. Всі ви гоните про Ігора Залізка. Хто на початку дев’яностих створив радіо Вільне слово з україни? Хто проводив різні цікаві хіт паради? До кого ви сопляки, ще на той час дзвонили і приколювалися? Хто вам поставляв, круту і цікаву музику? Хто привів дикторів Вадіка, Ніка Остапа, Дмитра Провідзе, Сашу Ніколаєнка, Гаріка Кричевського, Едіка Верблянського, і навіть того ж Ігора Мосесова, і Ромчика Муху? Хто організував програму “Секс по Львівськи” з Гаріком Кричевським і Едіком верблянським, під яку ви ще сопляками дрочили під одіялом? Все Ігор Залізко. І тепер нема чого наговорювати на Ігора Залізка. Зробив він і багато хорошого, і першу недержавну радіостанцію на УКВ у Львові, з цікавим контентом, яку бандюгани в результаті розбили, а диктори пішли на радіо “Львівська Хвиля”. Нема чого на Ігора Гнати, він заслуговує кращого, а тим хто на Ігора гонить, нехай пір’я в горлі поросте.

  8. Все, що було сказано на передачі стб про Ігора Желізка – це брехня, підстава, бруд, людська заздрість, та жага до грошей. Знала цю людину особисто – порядний, добрий, борець за справедливість. Навіщо поливати людину брудом, якщо ви її не знали???? А робити висновки про людину, яку заманили на проплачену обдурливим способом телепрограмку – дурні тоді ви усі!!! До відома усіх – Факт – цій його жінці і її дочці замовники заплатили немалі гроші за програму. Люди схаменіться!!!! загугліть Ігора Желізка – і тоді побачите якими способами з ним та його сім’єю розправляються все життя його недруги, яким брудом поливають заради заволодіння його бізнесом та статками, які він доречі заробив своїми руками, розумом та здоров’ям.

  9. пройшов час, який все розставив на свої місця. Час все лікує. Але от як бути з тим брудом, який лили на Ігора Миколайовича Желізка? Хто цей бруд прибере з мережі? Хто буде пробачення просити в Ігора Миколайовича? Що би там хто не говорив, згадайте дев’яності. У Львові не убло інтернету, не було як на порно дрочити, чи розважатися в фейсбуках, однокласничках, вконтакті, і іншій фігні. Люди увечері слухали радіо, дзвонили, приколювалися, голосували у хітпарадах, і на тоді ж ви згадайте, що не було такого, що поставив плейлист, і все. Ведучі були живіші, і вели все наживо. Як би ви там не говорили, але правда, є правдою, і того, що це заснував Ігор Миколайович Желізко, то ніхто не забере. Хто не пам’ятає свого минулого, той і не вартий свого байбутнього. Ігор Миколайович увійшов в історію створення медійних продуктів Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер