<

У Нововолинську державний нотаріус не ходить на роботу?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:40 | 25.08.2016 / Новини / /
Перегляди
33
/ коментарі 4

Нововолинський держаний нотаріус Бобак Олена вже кілька днів не з`являється на робочому місці.

Таку інформацію 25-го серпня  нам повідомив Василь Квасневський, який проживає у селі Кропивщина Іваничівського району і є депутатом Грядівської сільської ради.

«Мені знадобилася допомога нотаріуса, до якого я звертаюся не так часто. Коли 25-го серпня прийшов, то побачив чоловіка похилого віку, котрий сказав, що вже три дні не може застати нотаріуса на робочому місці. Вирішив звернутися з цією проблемою в приймальню народного депутата Ігоря Гузя.  Державний нотаріус – державний чиновник. І я хочу, щоб кожен виконував свою роботу сповна», – зазначає Василь Квасневський.

Журналісти БУГу навідалися до кабінету державного нотаріуса, якого  у четвер, в робочий день о 10 годині ранку не було на  місці (хоча початок робочого дня – з 9 ранку).

1-го вересня Олена Бобак, Державний Нотаріус у Нововолинську спростувала інформацію щодо відсутності на роботі протягом декількох днів




коментарів: 4
  1. Зверніться краще в управління юстиції обласне з проханням, щоб у Нововолинськ призначили хоча б ще одного державного нотаріуса. Якщо не було на роботі, то значить у її поважна причина. У разі нагальної потреби можна звертатися і до приватного нотаріуса.

  2. Пані Зінаїда, державний нотаріус – це чиновник, який працює за мої і Ваші гроші, тому ця особа повинна бути на своєму місці, або ж у зв’язку із настанням форс-мажорних обставин повідомити своїх потенційних і гіпотетичних клієнтів: “Що ось так і так сталося, вибачаюся за незручності, планово повинен/на приступити до виконання свої обов’язків тоді то, прошу звернутися до мого замісника (вказати контакти)”, а також повідомити відвідувачів хоча б кількома контактами свої конкурентів і далі необхідні очевидні формулювання по необхідності…

    На Заході люди так роблять і це не смертельно, я перевіряв, корона їм не спадає з голови!!!

  3. яке відношення мають її інші справи до роботи? не хоче працювати, значить хай знайдуть когось на її місце.
    а на рахунок приватного, це вже занагло таке писати. державний нотаріус повинен допомагати людям, а не відсилати до приватного.

  4. Те що пише пані Зінаїда в захист держнотаріуса аж смішно читати.Всі повинні виконувати свою роботу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок