<

Біля Нововолинська перевернулась фура, яка перевозила деревину на завод “Кроноспан”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:49 | 2.07.2015 / Новини /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Вночі, 1-го липня на дорозі Володимир-Волинський – Нововолинськ перевернулась фура яка перевозила деревину на завод “Кроноспан”

За словами свідків, ДТП сталося з вени зустрічного транспорту який засліпив водія КамАЗу. Вночі біля села Дігтів на підйомі вантажівку було засліпленно зустрічним автомобілем дальнім світлом, через це водій КамАЗу був вимушений здійснити різкий маневр і внаслідок чого, причеп з деревиною перевернувся.

Інтернет-видання “БУГ” нагадує, що дальнє світло можна використовувати в умовах обмеженої видимості тоді, коли воно не осліплює водіїв інших авто. Дальнє світло потрібно перемикати на ближнє на відстані не менше як 250 м до зустрічного транспорту, а також тоді, коли воно може засліпити тих водіїв, що рухаються в попутному напрямку. Світло треба перемикати також і на більшій відстані, якщо водій зустрічного транспорту періодичним перемиканням світла фар показує потребу в цьому.

У випадку засліплення – потрібно увімкнути аварійну світлову сигналізацію і, не змінюючи смуги руху, зупинитися. Відновити рух можна після того, як пройдуть негативні наслідки засліплення

11
22




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер