<

Куди подіти власну дитину в Нововолинську?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:45 | 9.02.2016 / Блоги /
Перегляди
406
/ 1 коментар

Інтерактивна БАЗА ДАНИХ

Часто молоді батьки між приємними клопотами догляду за дитиною та зароблянням на прожиття, не мають куди подіти своє чадо.
У місті діє сила-силенна різних державних та приватних закладів позашкільної та дошкільної освіти, спортивних секцій, гуртків та танцювальних шкіл і студій. Але часто є так, що та й мама не зхнають про їх існування.

Ідея буклета виникла давно. Мій хороший друг та помічниця Анна Балабан зібрала інформацію про різні гуртки, секції та «школи». Систематизувавши ми думали надрукувати та розповсюдити по навчальних закладах та садочках… та все руки не доходять =)

Тому, заохочую скачувати та популяризувати цей буклет.
Розумію, що він не досконалий та потребує доопрацювання. Дані по Центру дитячої та юнацької творчості були взяті з їх офіційного сайту.

А тепер, щодо ідеї.

Для легшого сприйняття назву усе (гуртки, студії, школи, секції, тощо), що відноситься до спортивного чи логічного виховання дитини одним умовним словом – ГУРТОК
Суть ідеї полягає в створенні інтерактивної бази ГУРТКІВ міста куди тренера чи керівник могли б додавати інформацію про свою діяльність, про відкриття нових ГУРТКІВ, місце та час занять.

А відповідно батьки в режимі реального часу могли б зайти на сайт і вибрати собі куди відвести чи записати дитину на такий ГУРТОК.

Зрозуміло, що база повинна містити можливість адміністрування для того, що б можна було обновляти раз на 1 квартал/місяць інформацію. Тобто видаляти інфу про ГУРТКИ, які не діють і додавати нові.

В свою чергу прошу відгукнутись веб-дизайнерів та людей які розробляють сайти.

Я готовий знайти фінансування на створення такого інтерактивного сайту для того, що б батьки могли володіти широкою інформацією куди можна діти свої дітлахів. Тренери та вчителі – змогли популяризувати власні ГУРТКИ, ну а діти відповідно отримали можливість всебічно розвиватись – як інтелектуально так і фізично.

kids-buklet-(1)
kids-buklet-serd




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *