<

Збірна України бореться за плейоф Євро-2024

18:10 | 24.06.2024 / Новини / /
Перегляди
99
/ 1 коментар

Перемога над Бельгією гарантовано виведе нашу команду до 1/8 фіналу, але й поразка може залишити шанси на вихід до плейоф.

Збірній України залишилося провести лише один матч на груповому етапі фінального турніру Євро-2024. У заключному турі 26 червня українці позмагаються з Бельгією, пише ТСН.

На старті континентальної першості команда Сергія Реброва розгромно програла Румунії (0:3), а потім здобула вольову перемогу над Словаччиною (2:1).

В інших поєдинках першого та другого туру групи Е збірна Словаччини сенсаційно перемогла Бельгію (1:0), яка далі реабілітувалася і обіграла Румунію (2:0).

Перед третім туром кожна команда квартету E має у своєму активі по три очки та зберігає шанси на вихід до плейоф. Однак через найгіршу різницю забитих і пропущених м’ячів збірна України посідає останнє місце у групі.

Становище у групі E після двох турів

1. Румунія – 2 матчі, 3 очки, різниця голів 3:2

2. Бельгія – 2 матчі, 3 очки, різниця голів 2:1

3. Словаччина – 2 матчі, 3 очки, різниця голів 2:2

4. Україна – 2 матчі, 3 очки, різниця голів 2:4

Згідно з регламентом, до 1/8 фіналу Євро-2024 вийдуть дві найсильніші збірні кожного квартету, а також чотири найкращі володарі третіх місць.




один коментар
  1. а чому це наші ходуни гарантовано вийдуть з групи, якшо виграють у Бельгійців?
    у вас шо, вже є результат гри Румунії зі Словаками і там нічия?! якшо любий з них виграє, то саме та команда гарантовано пройде далі, бо маючи 6 очок, Україна матиме гірший коефіцієнт забитих м’ячів.
    нажаль, але наші ходуни на цьому Євро з групи не вийдуть, хіба якшо хтось проплатить нічию там і перемогу нашим

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Вересня, Субота