<

Запустили рекрутинг до Армії дронів у «Дії»

01:19 | 18.10.2024 / Новини / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

У застосунку «Дія» додали можливість долучитися до підрозділів БпЛА без відвідування ТЦК.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Зі слів Михайла Федорова, після подання заяви людина потрапляє тільки в той підрозділ, який обрала.

«Жодного «розподілу» та мобілізації через ТЦК, все вирішуєте ви і на базову військову підготовку йдете з вже підписаним контрактом. Придатність до служби також підтверджуєте самостійно ще на етапі подання заяви, тому проходити ВЛК не потрібно», – йдеться в дописі.

Як працює вступ до Армії дронів?

Рекрутинг у «Дії» нагадує пошук роботи на сайті з вакансіями. У застосунку за фільтрами обираєте бригаду або підрозділ, у який хочете потрапити, далі надсилаєте одну чи декілька заяв.

Самостійно обираєте напрям, пов’язаний з БпЛА, – від оператора будь-якого дрона до інженера. Далі рекрутер запрошує вас на співбесіду і підрозділ підписує з вами контракт. Це все.

«Для сильних підрозділів, які будують власний рекрутинг, послуга в Дії – крута можливість ефективно й швидко «забронювати» бійця і провести його до себе через Дію без ТЦК і ВЛК, – зазначає Федоров. – Мотивовані бійці повинні стати основою війська, в межах Армії дронів ми сформували та укомплектували сотні ударних рот, навчили десятки тисяч операторів, які працюють за новою доктриною та щотижня уражають сотні одиниць ворожої техніки. Щоб кваліфікованих операторів ставало ще більше, Міноборони вже почали сертифіковувати приватні школи операторів БпЛА, а рекрутинг у Дії – логічний наступний крок для тих, хто визначився, ким хоче бути в цій війні».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Жовтня, П’ятниця
17 Жовтня, Четвер
19:10
41