<

З 1 листопада на дорогах всіх міст України – обмеження швидкості руху до 50 км/год

11:40 | 16.10.2024 / Новини / /
Перегляди
82
/ Коментарі відсутні

З 1-го листопада 2024 року на дорогах всіх міст України зміниться обмеження швидкості руху. Максимальна дозволена швидкість становитиме 50 км/год.

Про це в етері телемарафону повідомив перший заступник начальник Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, пише Уніан.

Він наголосив, що правила дорожнього руху в Україні не змінюються. Просто норми переходять на “зимовий період”, коли для всіх учасників дорожнього руху небезпека є підвищеною.

Через зміни на тих ділянках доріг у низці українських міст, де було дозволено їздити зі швидкістю до 80 км/год, дорожні знаки замінять на обмеження швидкості до 50 км/год.

“У деяких містах нашої країни, зокрема Києві та Дніпрі, на тих ділянках дорожнього руху, де це дозволяють і дорожні обставини, і безпека дорожнього руху, встановлювались знаки вищого обмеження швидкості. Тобто 80 км/год на літній період. Цей період зараз закінчується, і вже з 1 листопада вказані знаки будуть змінені на стандартні, тобто обмеження швидкості – 50 км/год. Таким чином, правила фактично не змінюються, а настає зимовий період, який не передбачає інші обмеження швидкості руху”, – пояснив Білошицький. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Жовтня, Середа