<

Як приготувати смачні капустяники за лічені хвилини

03:30 | 30.10.2025 / Новини / /
Перегляди
95
/ Коментарі відсутні

Напевно, не знайдеться людей, які не люблять хрустку квашену капусту, що є джерелом вітамінів. Та часом можна подивитися на капусту під іншим кутом та приготувати, наприклад, смачні капустяники.

На кулінарному сайті Shuba розмістили простий рецепт, який стане у нагоді, якщо ви постійно поспішаєте та маєте обмаль часу, – пише Апостроф.

“Простий рецепт смачних овочевих котлет, що не вимагають ні клопоту, ні дорогих інгредієнтів. Для українських капустяників нам потрібні ще цибуля, яйця й трохи борошна. Подавайте їх просто зі сковороди зі сметаною”, – йдеться в матеріалі.

Інгредієнти:

  • 600 г капусти;
  • одна морквина;
  • одна цибулина;
  • два яйця;
  • 60 г борошна;
  • сіль за смаком;
  • олія для смаження.

Приготування

Спочатку треба нашаткувати капусту, опустивши її в кип’ячену воду, яку не забувайте підсолити.

Капусту треба варити до напівготовності. Наступний крок – відварену капусту перекласти у друшляк, попередньо відтиснувши рідину, та залишити охолонути.

Поки капуста відпочиває, натріть моркву, а цибулю дрібно наріжте. Овочі треба перекласти до капусти.

У суміш треба вбити яйця, додати просіяне борошно та ретельно перемішати.

З маси треба сформувати котлети невеликого розміру та обсмажити їх з обох боків на розігрітій пательні до рум’яної скоринки. Олії не шкодуйте. Все. Ці котлети зі сметаною – ідеальний дует.

Раніше ми писали, як приготувати курячі бомбочки з начинкою “жульєн”. Вони мають хрустку скоринку та ніжну, соковиту серединку, від якої ви точно будете у захваті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Грудня, П’ятниця
4 Грудня, Четвер