<

Воїн з 14 бригади тріумфував на «Іграх Нескорених»

11:41 | 6.06.2024 / Новини / , /
Перегляди
317
/ Коментарі відсутні

Військовослужбовець волинської 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого Микола Луговий посів перше місце на «Іграх Нескорених».

Про це у фейсбуці інформує 14-та бригада.

Впродовж кількох днів у Києві проходив національний відбір до збірної України «Ігри Нескорених-2025». Національні змагання з різних видів спорту проходили серед поранених військовослужбовців та ветеранів.

Участь у спортивних змаганнях взяли і військовослужбовці нашої Князівської бригади. Зокрема Микола Луговий, який отримав на фронті кілька поранень, посів 1 місце на дистанції 1500 м в категорії ІТ-3.

«Спортивний результат це добре, але “Ігри нескорених” це – про відновлення військовослужбовців та ветеранів завдяки спорту. Спорт дає шанс кожному, у спорті немає нічого неможливого! Перебуваючи в тренувальному таборі, я багато для себе дізнався нового. Під час наших тренувань, ми об’єднувалися, спілкувалися, підтримували один одного! Ми були як одна сім’я! Таких центрів потрібно побільше в нашій країні! Військові, які зазнали важких поранень, потребують реабілітації. І спорт тут дуже важливий. Саме в спорті кожен знаходить себе і випробовує на міцність, на силу духу! Повірте, я це відчув на собі. Щиро вдячний кожному хто, мене підтримував!» – зазначив Луговий.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Червня, Субота
28 Червня, П’ятниця