<

Волинські сапери розміновують поля та ліси на Донеччині та Чернігівщині

18:43 | 1.07.2024 / Новини / , /
Перегляди
22
/ Коментарі відсутні

Два відділення волинських рятувальників нині обстежують та розміновують деокуповані території у Донецькій та Чернігівській областях.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС Волині.

У Донецькій області пріоритетними залишається розмінування сільськогосподарських угідь, а в Чернігівській — лісу, де тривали бойові дії. Щоденно сапери ДСНС, серед яких і волиняни, очищують гектари родючої української землі, знаходять і знешкоджують вибухонебезпечні предмети різного типу.

За даними рятувальників, у Донецькій області, з початку 2024 року на сільськогосподарських угіддях волинські піротехніки обстежили понад 438 гектари території, виявили та знищили понад дві тисячі вибухонебезпечних предметів.

На Чернігівщині працює відділення піротехніків на чолі з Тарасом ОбачемМикола Голота, Павло Ханенчук, Тарас Мельничук і Володимир Ревенок.

Тут так само актуальним залишається розмінування сільгоспугідь та лісових масивів. Чернігівські ліси – це місце ведення бойових дій, тому боєприпасів тут чимало.

Піротехніки ДСНС продовжують працювати задля того, щоб перебування українців у рідних містах і селах було безпечним. І вкотре нагадують, що при виявленні невідомого предмету, краще його не чіпати та викликати фахівців.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Липня, Середа