<

Волинські прикордонники запрошують на роботу

07:06 | 28.06.2024 / Новини / , /
Перегляди
1694
/ Коментарі відсутні

У прикордонні підрозділи Волинського загону потрібні кандидати на заміщення вакантних посад інспекторів прикордонної служби.

Про це повідомили в західному регіональному управлінні Держприкордонслужби. 

«Запрошуємо громадян приєднатися до охоронців кордону, уклавши контракт на проходження служби у прикордонному відомстві», – йдеться у повідомленні.

Перевагами військової служби за контрактом у Держприкордонслужбі є:

  • громадяни віком від 18 до 25 років можуть укласти контракт терміном 1 рік, при цьому матимуть можливість адаптуватися до військової справи, перебуваючи впродовж перших шести місяців дії першого контракту в межах Волині;
  • навчання в спеціалізованих навчальних центрах ДПСУ та за кордоном;
  • виплата за укладення першого контракту від 24 тисяч гривень;
  • грошове забезпечення від 21 тисячі гривень. Військовослужбовцям, які виконують завдання на українсько-білоруській ділянці кордону, додатково виплачується винагорода у розмірі 30 тисяч гривень, у розрахунку на місяць пропорційно часу виконання бойових (спеціальних) завдань.

З питань прийому, а також для з’ясування додаткової інформації з проходження військової служби просимо звертатися до відділу комплектування прикордонного загону телефоном: +380 96 905 1301 (у робочі дні з 08.00 до 17.00) або за адресою: м. Луцьк, вул. Стрілецька, 6.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Червня, Неділя