<

Зірваний дах на багатоповерхівці у Володимирі: відбулися збори мешканців будинку, що постраждали від негоди

20:11 | 9.09.2024 / Володимир / /
Перегляди
4666
/ 1 коментар

5-го вересня у Володимирі у дворі будинку № 104, що на вулиці Ковельській, дах якого зазнав значних руйнувань під час негоди 19-го серпня, відбулись збори мешканців за участі представників управління інфраструктури міськвиконкому та КП «Управляюча житлова компанія».

Про це повідомили на фейсбук-сторінці міста.

Нещодавно на сесії міської ради прийняли рішення про виділення одного мільйона гривень на ліквідацію наслідків негоди у цьому будинку.

Про стан покрівлі поінформував начальник управління інфраструктури Ігор Возний. Посадовець також пояснив, що статут ОСЖБ «Олімпійський» є застарілим і не дозволяє оперативно розв’язати ситуацію. Тож першочерговою необхідністю є оновлення статуту, його перереєстрація та низка інших кроків, які дозволять комунальному підприємству «УЖК» взяти на обслуговування цей будинок, аби допомогти із ремонтом даху.

Директор КП «УЖК» Роман Ковальчук та головний інженер підприємства Павло Коробейніков роз’яснили, за яких умов зможуть долучитись до процесу. Водночас наголосили на тому, що найнижчий у місті тариф – 2 гривні за метр квадратний, який уже багато років платять жителі, має бути підвищений, адже цього точно недостатньо для нормального функціонування будинку.

Тож присутні на зборах власники житла поки що поставили свої підписи, щоб надати згоду на внесення змін до статуту. Подальші рішення вони вже прийматимуть, коли приведуть статут у відповідність до чинного законодавства.

Нагадаємо, зірваний дах на багатоповерхівці у Володимирі: засідала комісія, комунальники прибрали розкидану бляху та сміття




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Вересня, Вівторок
16 Вересня, Понеділок