<

Заступниця мера Володимира написала заяву на складання повноважень

20:21 | 7.10.2024 / Володимир / /
Перегляди
885
/ Коментарі відсутні

Заступниця міського голови Володимира з питань діяльності виконавчих органів ради Любов Саць вирішила не виходити із декретної відпустки на роботу у міську раду та скласти повноваження.

Любов Саць написала заяву від 4-го жовтня 2024 року про складення повноважень та звільнення із посади заступниці міського голови Володимира з питань діяльності виконавчих органів ради.

На найближчій сесії, яка відбудеться 10-го жовтня, депутати мають розглянути відповідне рішення та достроково припинити повноваження заступниці міського голови та звільнити Саць Любов із займаної посади за угодою сторін 15-го жовтня. Також її мають виключити із персонального складу виконавчого комітету Володимирської міської ради.

До слова, у 2021 році, жінка пішла у декретну відпустку, у жовтні того ж року в неї народився син. Заступницею Любов Саць обрали після виборів у листопаді 2020 року.

Посадовиця з 2011-го року працювала в органах самоврядування, перший масштабний проєкт, який реалізували в місті – це міжнародний проєкт “Чиста вода на Побужжі”. У 2015 році Любов очолила відділ проєктної діяльності та міжнародного співробітництва міськвиконкому.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Жовтня, Понеділок