<

Вкрав телефон і два велосипеди: у Володимирі судили злодія

21:16 | 15.06.2024 / Володимир / /
Перегляди
400
/ Коментарі відсутні

Неодноразово судимий волинянин знову попався на злочинах. Він викрав телефон та проник в чужий сарай, за що тепер сидітиме у тюрмі 3,5 року.

Про це йдеться у вироку Володимир-Волинського міського суду, пишуть Волинські Новини.

Маючи непогашену судимість, Віталій Б. 16-го липня 2023 року викрав мобільний марки «Samsung», вартістю майже 6 тисяч гривень, що лежав на лавці.

Окрім того, ввечері 11-го жовтня того ж року чоловік проник у господарське приміщення, звідки вкрав два велосипеди, електричний тример, садові ножиці та набір інструментів. Загальна сума збитків – понад 10 тисяч.

На судовому засіданні вину у кримінальних правопорушеннях повністю визнав, щиро покаявся. Як пояснив, коли виночив речі з господарського приміщення, то його помітила власниця, яка одразу викликала поліцію.

На час розгляду справи потерпілі не мали до обвинуваченого жодних претензій. Втім, обираючи покарання, суд врахував повторність вчинення злочину та попередні судимості.

У підсумку Віталія Б. визнали винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 185 КК України. Йому призначили покарання у виді трьох років і шести місяців позбавлення волі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Червня, Неділя
22 Червня, Субота