<

Військові майстри з рембату 14 бригади роблять дива

08:24 | 9.08.2024 / Володимир / /
Перегляди
504
/ Коментарі відсутні

Від злагодженої роботи всіх складових кожного військового організму залежить загальний успіх бойового з’єднання. Тому поняття тилових і передових підрозділів взаємопов’язані. І рембат 14 Окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого це підтверджує повсякденною діяльністю.

Підрозділ укомплектований військовослужбовцями необхідної кваліфікації. Є основне обладнання та матеріали. Найголовніше, що тут служать загальній справі справді вірою та правдою. Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю Оперативного командування “Захід”.

Оскільки з’єднання виконує бойові завдання на Харківщині, а до пункту постійної дислокації далеко за тисячу кілометрів, то від успішної роботи цих військових майстрів та їхніх командирів багато в чому залежить переможний результат усіх підрозділів Князівської бригади.

“Вони роблять дива! Ремонтують техніку та озброєння швидко і якісно, бо знають, що на передовій це дуже потрібно! Вони – це хлопці з ремонтно-відновлювального батальйону Князівської бригади”, – таку коротку і влучну характеристику цій категорії військовослужбовців надали в 14 ОМБр.

Хто прагне поповнити лави славетної Князівської бригади саме для служби в ремонтному батальйоні, той має можливість отримати додаткову інформацію:

  • сall center  – 068-234-19-68, 093-533-06-16;
  • відділення персоналу  – 097-913-85-18;
  • фінансова служба – 063-435-39-59.

Фото надані Службою зв’язків з громадськістю 14 Окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Вересня, Понеділок