<

Відкриття Дитячої країни у Володимирі викликало аншлаг

10:20 | 27.08.2024 / Володимир / , /
Перегляди
1460
/ Коментарі відсутні

Днями у центрі Володимира на вулиці Данила Галицького, 12 в ТЦ «Роксолана» відбулось відкриття нової ігрової кімнати «Дитяча країна» із сучасними атракціонами та кафе. Справжній «аншлаг» серед малечі викликали сучасні атракціони: батути, гірки, лабіринти. Також діє дитяче кафе.

 Гостей «Дитячої країни» розважали запрошені аніматори – Зайчик та Пес Патрон, які впродовж заходу дарували маленьким відвідувачам радісні емоції, квіти з кульок, танці та бульбашкове шоу.

В новому осередку розваг дітки не мали часу сумувати, адже впродовж усього часу бавились на батутах, лабіринтах, гірках та інших атракціонах, знайомились з новими друзями та розважались з аніматорами.

«Дитяча країна» – найкраще місце для проведення вільного часу з вашими дітками. Тут малюки відчувають себе неймовірно щасливими, знаходять друзів та діляться своєю енергією з оточенням.

Нагадаємо, що напередодні власник ТЦ «Форест» анонсував відкриття Дитячої країни у Володимирі в інтерв’ю БУГу. Як розповів Юрій Сиротюк, найбільше у відкритті осередку розваг у Володимирі мотивували посмішки дітей, адже у цей нелегкий час їм потрібні емоції та справжнє дитинство.

“Зробив бізнес, що приносить задоволення дітям. Щасливий, що малеча отримала позитивні емоції, отже не дарма працюю. Це не просто бізнес заради бізнесу, а те, що подарує дітям радість у такий непростий для нас усіх час”, – додав підприємець.

На відкритті «Дитячої країни» також був присутнім перший заступник міського голови Володимира Ярослав Матвійчук.

До слова, «Дитяча країна» відкрита до святкування тематичних заходів. Діє кафе. В оновленому приміщенні працює кухня, де ви можете придбати смаколики із бенкетного меню. Також можна замовити піцу на доставку або самовиніс, діє акція 1+1, одну замовляєте, іншу – отримуєте в подарунок.

Святкувати можна також в окремо облаштованих тематичних кімнатах, з героями улюблених мультфільмів. За потреби відвідувачів, команда «Дитячої країни» допомагає з оформленням банкетного меню. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Вересня, Понеділок