<

Відключення електроенергії: Гнатюк звернувся до міськради, щоб встановити знаки пріоритету на перехрестях зі світлофорами

18:38 | 24.05.2024 / Володимир / , /
Перегляди
442
/ Коментарі відсутні

Через відключення електроенергії у Володимирі не працюють світлофори на перехрестях. На деяких з них відсутні знаки, що вказують на пріоритетність руху, тож є велика ймовірність ДТП. Це стосується головних перехресть на Ковельській-Устилузькій-Данила Галицького та Ковельській-Цинкаловського-Драгоманова.

З відповідним запитом про встановлення на перехрестях дорожніх знаків 2.3 “Головна дорога” та 2.1 “Дати дорогу” на сесії Володимирської міської ради 23-го травня звернувся депутат Андрій Гнатюк.

У Володимирі, у зв’язку з регулярними відключеннями електроенергії, не працює світлофор. У такому випадку рух автомобілів повинен відбуватися згідно з пріоритетністю, яку надають дорожні знаки. Проте ці знаки на перехрестях Ковельська-Устилузька-Данила Галицького та Ковельська-Цинкаловського-Драгоманова частково відсутні.

У зв’язку з цим Гнатюк подав депутатський запит до першого заступника міського голови Ярослава Матвійчука про їх встановлення.

Варто зазначити, що уже під час сесії на перехресті Ковельській-Цинкаловського-Драгоманова відповідні знаки встановили.

Також депутати поцікавились, на якому етапі знаходить облаштування кільцевого руху на перехрестях Ковельська-Данила Галицького-Устилузька, Ковельська-Шухевича та Устилузька-Степана Бандери, про яке говорили тривалий час. Мер Ігор Пальонка відповів, що виготовлена ПКД, вона зараз знаходиться на затвердженні у служби відновлення та розвитку інфраструктури Волинської області.

Читайте також:

У Володимирі представили фінальну схему організації дорожнього руху: пропозиції приймають ще два тижні




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Червня, Понеділок