<

Ветеран з Володимира не може безкоштовно пройти МРТ в жодній лікарні на Волині: записали на червень 2025 року

19:51 | 17.09.2024 / Володимир /
Перегляди
7562
/ Коментарі відсутні

Військовивий з Володимира Тарас Сватко розповів у своєму фейсбуці, як після звільнення з військової сужби йому відмовили від безкоштовного проходження МРТ у Волинській обласній лікарні.

Тарас назвав свій пост “Про державну підтримку ветеранів”.

Відразу після звільнення чоловік за власною ініціативою ліг госпіталь на обстеження. У нього знайшли різні болячки, в тому числі і проблеми з серцем. Виписали безкоштовне направлення на МРТ грудного відділу хребта.

“В даному направленні було зазначено, що воно діє рік часу і по ньому можна зробити МРТ в будь-якій державній/комунальній установі”, – пише ветеран.

Військовий телефонував у різні лікарні Волинської області. Виявилося, безкоштовно можна зробити МРТ лише в обласній лікарні. Решта все – платні кабінети в лікарнях.

“Ок, кажу, записуйте. Найближча дата – 17 червня 2025 року”, – прикольно, подумав Тарас.

Записують і кажуть:

  • вибачте, але Ваше направлення недійсне.
  • Як так? В мене ж зазначено, що діє рік часу.
  • В Вас зазначено недостовірну інформацію. Лікар, який виписував вам направлення в базі вказав, що воно діє протягом одного дня. Допобачення.

“І все. Тут і підтримка ветеранів, і державне забезпечення, і людське ставлення”, – вважає автор.

Протягом місяця Тарас намагався достукатись по іншим питанням до Мінветеранів та віднедавна і Natalia Kalmykova , але вони зайняті публікуванням фоточок з різних заходів на яких всі такі важні, і заклопотані питаннями допомоги ветеранам.

“Але це все фейкова діяльність. Реальної допомоги нуль. Повідомлення ігноруються, в телефонному режимі кажуть, що не можуть нічим допомогти”.

На пост Тараса відреагували, про це він доповним у коментарях:

“Зі мною на звʼязок вийшла заступниця міністра Мінветеранів. Провели конструктивний діалог. Вже береться за процес системного вирішення цього та інших питань. Щиро надіюсь на позитивні зміни”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Вересня, Четвер
18 Вересня, Середа