<

Вартість половини дрона за вироби з рукоділля: як юні володимирчанки «банки» зборів закривають

21:08 | 28.05.2024 / Володимир / /
Перегляди
311
/ Коментарі відсутні

Юні володимирчанки з 10 років усвідомлюють важливість допомоги ЗСУ та активно збирають донати. Аня та Поліна виготовляють саморобні прикраси та закривали цим не один великий збір.

Патріотичні браслети, квіти з тканини, магніти з картинками: красиві саморобні речі, які дівчатка пропонують перехожим. Аня з Поліною, у вільний від школи час, ходять вулицями Володимира та пропонують перехожим купити прикраси. Назбирані кошти передають волонтерам, допомагаючи закрити великі збори.

Юні волонтерки допомагають ще з літа 2022 року. Спочатку стояли біля свого дому, поблизу ресторану “Імпреза”, ходили по сусідах та пропонували купити вироби. Так вдавалося назбирати півтори тисячі, три, шість грн. Маленьких донатів не буває, проте дівчатка раз за разом перевершували самих себе.

Приклад волонтерства взяли від батьків, адже мама і тато Поліни масштабно волонтерять з перших днів війни.

Про працю дівчаток писали волонтерка Іванна Білоус та Дарія Поддубецька. Найбільший збір Ані та Поліни був у 6 000 гривень, їх передали на FPV-дрони для 8-го окремого гірсько-штурмового батальйону.

Ось так дитячими руками, милими малюнками твориться вклад у підтримку нашої держави. Аня та Поліна – приклад свідомих українок, в яких ще багатьом дорослим варто повчитися.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Червня, П’ятниця