<

У Володимирській громаді попрощалися із Захисником з Харківщини Олексієм Сіряченком

10:33 | 6.09.2024 / Володимир / , , /
Перегляди
390
/ Коментарі відсутні

5-го вересня у Володимирській громаді попрощалися з іще одним захисником України – 34-річним солдатом Олексієм Сіряченком.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці громади.

Коридором шани містяни провели скорботний кортеж, який рухався від моргу до села Дігтів, де мешкають члени родини покійного захисника. Після повномасштабного вторгнення вони покинули рідну Харківщину та вирушили на захід України, віднайшовши прихисток у нашій громаді.

Проте Олексій Сіряченко не залишився поруч із мамою, бабусею та тіткою на Волині, а вирушив захищати рідну землю у лавах ЗСУ, де з честю та гідністю виконував свій обов’язок, починаючи з червня 2022 року.

На жаль, воєнні дії не додали молодому чоловіку здоров’я, серце якого не витримало, зупинившись у віці 34-х років, в одному із госпіталів на сході України.

Попрощатись із захисником до храму Трьох Святих прийшли його рідні, побратими, односельчани, а також керівники громади.

Пішки провівши кортеж по дорозі, встеленій живими квітами, поховали Олексія Сіряченка на сільському кладовищі у Дігтеві. Нагадаємо, що у цьому селі це вже другий воїн з числа ВПО, який воював у російсько-українській війні та знайшов тут свій останній спочинок.

Інтернет-видання “БУГ” висловлює щирі співчуття родині Героя! Вічна пам’ять Захиснику!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Вересня, Понеділок
15 Вересня, Неділя