<

У Володимирі відбудеться щорічний забіг пам’яті загиблих воїнів «Шаную воїнів, біжу за Героїв України»

14:06 | 29.08.2024 / Володимир / , /
Перегляди
207
/ Коментарі відсутні

У Володимирі розпочинається реєстрація для участі у щорічному забігу пам’яті загиблих воїнів «Шаную воїнів, біжу за Героїв України». Це щорічна патріотична традиція вшанування пам’яті воїнів, які загинули під час російсько-української війни, приурочена до 29-го серпня – Дня пам’яті захисників України.

Про це інформує Володимир Хаб.

Під час участі у забігу є можливість пробігти за тих, хто загинув, захищаючи нас від війни, подякувати та підтримати близьких наших Героїв. Цей захід покликаний формувати національно-патріотичну свідомість громадян України, об’єднувати ветеранів та діючих військовослужбовців, службовців сектору безпеки та оборони України, волонтерів, молодь та свідомих громадян навколо цінностей української державності, незалежності, вшанування пам’яті Героїв.

Цьогорічний пробіг відбудеться 31-го серпняу Володимирі у парку «Слов’янський».

Заявки для участі у забігу приймаються до 23:59 28-го серпня 2024 року за посиланням.

Видача стартових номерів на місці проведення забігу 31-го серпня з 08:00 по 09:15.

Кожен учасник забігу може пробігти обрану ним дистанцію (2 км, 5 км або 10 км) із закріпленим на футболці іменем знайомої або незнайомої людини, яка віддала життя в боротьбі за територіальну цілісність України у період з 2014 по 2024 роки та поділитися життєписом Героя з тегами #БіжуЗаГероя_2024 та #забіг2024 у соціальних мережах.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Вересня, Понеділок