<

У Володимирі судили волинянина, який побив двох чоловіків

12:41 | 27.09.2024 / Володимир / /
Перегляди
143
/ Коментарі відсутні

У Володимирі судили волинянина, який побив двох чоловіків. Суд дав умовний термін, адже той доглядає хвору матір.

Про це йдеться у вироку Володимир-Волинського міського суду, пишуть Волинські Новини.

Перший інцидент стався 30-го грудня 2022 року. У нетверезого Олександра Х. виник конфлікт із товаришем по чарці. Він завдав потерпілому, який сидів спиною до нього, удару металевою чашкою в голову та удару ногою в спину. Той впав на підлогу, а кривдник продовжив побої.

Потерпілий отримав тяжкі тілесні ушкодження: перелом щелепи та кількох кісток на обличчі, забійні рани і гематоми, струс головного мозку.

Крім того, 25-го квітня 2023 року волинянин поконфліктував зі ще одним чоловіком. Він побив його руками й ногами. Внаслідок протиправних дій у постраждалого діагностували садна, синці, забійну рану обличчя та перелом ребра, що належать до ушкоджень середньої тяжкості.

Обвинувачений свою вину повністю визнав. Як пояснив, з потерпілими до тих подій був у нормальних стосунках. Він щиро розкаявся і просив суворо не карати.

Відомо, що чоловік безробітний, бо доглядає за матір’ю, яка потребує сторонньої допомоги. Потерпілі претензій до обвинуваченого не мали, один вже помирився з ним.

Суд визнав Олександра Х. виним і призначив йому п’ять років позбавлення волі. Але тюремне ув’язнення замінили трьома роками іспитового строку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Вересня, П’ятниця