<

У Володимирі судять мотоцикліста, який п’яним врізався в автомобіль і втік

08:35 | 13.06.2024 / Володимир / /
Перегляди
317
/ Коментарі відсутні

Володимирський суд розглядає справу водія ТОВ «П’ятидні», який у стані алкогольного сп’яніння на трасі Р-15 зіткнувся з автомобілем марки «Alfa Romeo», після чого втік з місця пригоди. Орієнтовно за пів години мотоцикліст з’їхав у кювет.

Подія відбулася 6-го квітня цього року. Про це йдеться у постанові Володимир-Волинського суду від 7-го червня.

Як йдеться у матеріалах справи, 6-го квітня о 20 год. 55 хв на 40 кілометрі автомобільної дороги Р-15, водій, керуючи мотоциклом «NissanMicra», виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем марки «Alfa Romeo» , який рухався в зустрічному напрямку. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди автомобіль отримав механічні пошкодження. Після цього мотоцикліст залишив місце дорожньо-транспортної пригоди.

Крім того, того ж дня о 21 год. 20 хв даний чоловік, керуючи мотоциклом «NissanMicra», не впорався з керуванням та з’їхав у кювет.

У нього виявили стан алкогольного сп’яніння. Огляд проводився із застосування приладу «Драгер».

Своїми діями мотоцикліст вчинив адміністративні правопорушення, передбачені ст. 122-4, ст.124, ч. 1 ст. 130 КУпАП. Оскільки водій мотоцикла вчинив декілька порушень одночасно, то справи про адміністративні правопорушення об’єднали в одне провадження.

Суд триватиме далі.

Фото на головній – ілюстративне




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Червня, Середа
25 Червня, Вівторок