<

У Володимирі привітали з днем народження сина загиблого Героя

21:10 | 10.06.2024 / Володимир / /
Перегляди
366
/ Коментарі відсутні

У Володимирі привітали з днем народження сина полеглого Героя Андрія Сапіги – Микиту, якому 8-го червня виповнилося 12 років.

Вітання іменник приймав у кабінеті міського голови, який побажав Микиті гарних літніх канікул, вірних друзів, здійснення усіх мрій та щасливого дитинства під мирним небом України, повідомляють на сайті міста.

Цього року Микита закінчив 6-й клас міської гімназії №7. Хлопець захоплюється риболовлею, любов до якої прищепив йому батько, спортом та робототехнікою. Нещодавно посів ІІІ місце в обласних змаганнях з робототехніки ROBO-SLALOM VOLYN 2024 у категорії “Слалом”. Каже, що в майбутньому, як і батько, планує одягти військову форму. А єдине найбільше бажання, яке загадав на свій день народження – це якомога швидша Перемога України.

Микита – наймолодший з трьох дітей солдата Андрія Сапіги, якому тепер навіки 40 років. У перші дні повномасштабного вторгнення він вирушив до військкомату, не чекаючи на повістку, адже вважав захист рідної землі та своєї родини громадянським та чоловічим обов’язком. На жаль, 20-го вересня 2022 року з Харківщини, де воїн виконував бойове завдання,  надійшла страшна звістка про його загибель. Поховали Андрія Сапігу у його рідному селі Житані Володимирського району.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Вересня, Субота
27 Вересня, П’ятниця