<

У Володимирі поховали Героя Василя Манзюка

16:50 | 20.10.2024 / Володимир / , /
Перегляди
328
/ Коментарі відсутні

20-го жовтня у Володимирі провели в останню земну дорогу полеглого Героя – 46-річного солдата Василя Манзюка, який з початку повномасштабного вторгнення росії переїхав з Донеччини в Оваднівську громаду.

Про це повідомив міський голова Володимира Ігор Пальонка.

З початком великої війни він разом із дружиною, дочкою та тещею, рятуючись від російської окупації, переїхав з Краматорська на Волинь – у село Охнівка Оваднівської громади. У грудні 2023 року Василь пішов на фронт, щоб захистити і свою родину, і кожного з нас від ворожої навали.

На жаль, під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку внаслідок артилерійського обстрілу 6 жовтня гранатометник Василь Манзюк загинув.

Його вже волинські друзі та сусіди, у серцях яких полеглий встиг залишити добрий слід, відгукуються про Василя як про дуже доброзичливого чоловіка.

«Тож нехай буде легкою для Героя з Донеччини наша волинська земля, пам’ятаймо про його пожертву заради Перемоги, підтримуймо його рідних, які лишились без дорогого батька, чоловіка, сина тут, далеко від малої батьківщини», – йдеться у повідомленні.

Інтернет-видання “БУГ” висловлює щирі співчуття рідним та близьким полеглого Захисника




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Жовтня, Неділя