<

Фура ледь не влетіла у хату: водіїв просять не ігнорувати заборону проїзду на Шухевича у Володимирі через ремонт на водопроводі

19:37 | 29.07.2024 / Володимир / /
Перегляди
870
/ Коментарі відсутні

Анонсоване відключення водопостачання на вулицях Генерала Шухевича, Шахтарській, Князя Олега та прилеглих до них вулиць відклалося до 9-ї години ранку 30-го липня. Водночас там перекритий рух для проїзду транспорту, однак водії чомусь ігнорують заборону.

Про це інформують на фейсбук-сторінці водоканалу.

Працівники ліквідували аварійні ситуації на вулицях Поліської Січі та Князя Василька. На останній, методом санації, було замінено 4 метри труби діаметром 32 мм.

Разом із тим, завершили підготовку робіт по заміні старої металевої труби на поліетиленову діаметром 255 мм апаратом для стикового зварювання. Обладнання призначене для швидкого та якісного з’єднання водопровідних ліній при проведенні будівельних і ремонтних робіт.

Варто зауважити, підприємство вперше застосувало апарат у роботі. Олег Торчинюк, якому випала нагода його освоїти, відмінно справився із поставленим завданням.

Тож завтра зранку працівники приступлять до роботи.

Прохання до водіїв – об’їжджати перекриту ділянку вулицею Чорновола, перед якою розташований дорожній знак та натягнута стрічка. Те саме стосується водіїв, які рухаються вулицею Князя Олега.

“Сьогодні можна було бачити дику картину, як, ігноруючи не лише загороджувальні знаки, а й вириту траншею на пів дороги, не могли розминутися кілька автівок. А одна фура ледь не влетіла у хату, розтрощивши асфальтне покриття на тротуарі. Ці ділянки перекриті, і їх потрібно об’їжджати насамперед задля вашої ж безпеки!, – закликають комунальники.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Вересня, Понеділок