<

У Володимирі до Дня Незалежності виступив військовий оркестр

22:14 | 24.08.2024 / Володимир / , /
Перегляди
759
/ Коментарі відсутні

24-го серпня на честь 33-ої річниці Незалежності України у Володимирі біля Культурно-мистецького центру пройшли святкові заходи, під час яких нагородили володимирчан, які внесли свій здобуток у розвиток міста та захист країни.

Міський голова Ігор Пальонка, привітав мешканців з річницею Незалежності України та відзначив подяками володимирчан за активну громадянську позицію, захист держави військовослужбовців, прикордонників, громадських активістів, працівників державних установ, комунальних підприємств, спортсменів, підприємців та медиків.

Також міський голова вручив тренеру-викладачу ДЮСШ ім. О. Зінкевича, кандидату у майстри спорту України з гирьового спорту та пауерліфтингу Віктору Смичуку заслужену нагороду від Національного реєстру рекордів України. Встановлення рекорду 29-літнього спортсмена відбулось ще 14-го липня, коли він виконав найтриваліше утримання штанги вагою 150 кг у вправі “Станова тяга”, протримавши її 65,2 секунди.

З вітальним словом виступив помічник народного депутата Ігоря Гузя Андрій Бокоч, який побажав мешканцям Володимира єдності, процвітання та миру і вручив подяки від народного депутата.

Після нагородження розпочався святковий концерт за участю військового оркестру Оперативного командування “Захід” під віртуозним керівництвом Ярослава Короля, а також солістів володимирського ЦКП.

А для наймолодших відвідувачів святкового дійства влаштували запальні танці з веселими героями та цікаві майстер-класи.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

13 Вересня, П’ятниця
12 Вересня, Четвер