<

З бюджету Володимира для ЗСУ придбають 40 РЕБів за 6 мільйонів гривень

18:41 | 25.06.2024 / Володимир / , , , , , /
Перегляди
85
/ Коментарі відсутні

У Володимирі хочуть купити для військових частин ЗСУ портативні радіоелектронні засоби протидії безпілотним літальним апаратам. Для цього з місцевого бюджету виділили 6 мільйонів гривень. Процедура тендерних закупівель вже почалась.

Про аукціон оголосили на сайті державних закупівель Прозоро. Організовує торги виконавчий комітет Володимирської міської ради. Наразі триває процедура подачі пропозицій по тендеру. Подати свої заявки усі охочі можуть до 28-го червня. І вже 1-го липня проведуть аукціон, на якому визначать, у кого саме придбають спецтехніку.

Як зазначають на сторінці в Прозоро, планують придбати 20 портативних радіоелектронних засобів протидії безпілотним літальним апаратам квертус AD Counter FPV F2 400+700 М30 або еквіваленти та 20-ть РЕБів квертус AD Counter FPV F2 900+1000 М30 або еквіваленти. Для цього з бюджету громади виділили 6 мільйонів гривень.

Згідно з умовами закупівлі, РЕБи мають бути новими, без попереднього експлуатаційного використання, якісними, в перевіреному та готовому до використання за призначенням стані.

Спецзасоби планують придбати до 31-го серпня.

Нагадаємо, 14-го червня на засіданні 35 позачергової сесії Володимирської міської ради для наших захисників за запитами командирів військових формувань з бюджету громади Володимира виділили 16,456 млн грн. Із цієї суми – 13 млн передбачили на потреби 100 бригади тероборони для закупівлі різного роду необхідного обладнання. Окрім цього на минулих сесіях 23-го травня для військових з бюджету Володимира виділили ще майже 8 млн грн, 26-го квітня – майже 10 млн грн, 29-го лютого – 170 млн грн. Тож цього року на потреби військовослужбовців із бюджету Володимира виділили уже близько 200 млн грн.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Червня, П’ятниця