<

У ЦНАПі Володимира понад 300 військовозобов’язаних оновили свої дані: які послуги найзатребуваніші

17:03 | 18.06.2024 / Володимир / , /
Перегляди
993
/ Коментарі відсутні

ЦНАП Володимира став місцем, куди люди можуть прийти та отримати безліч необхідних послуг: від оформлення паспорта, оновлення військово-облікових даних і до отримання звичайних довідок. За день у ЦНАПі Володимира обслуговують в середньому близько 200 людей.

Як розповіла БУГу заступниця начальника управління ЦНАПу Юлія Крижановська, станом на першу декаду червня, 300 військовозобов’язаних уже оновили свої облікові дані у центрі. Щоб оновити дані, необхідно мати із собою ідентифікаційний код, паспорт та мобільний телефон, куди надходить СМС-повідомлення для підтвердження, яке вводять в реєстр.

Окрім оновлення даних, люди також найчастіше звертаються і за послугами соціального характеру, а саме: реєстрація місця проживання, видача паспортних документів.

Також є популярною нещодавно впроваджена послуга обмін і видача посвідчень водія в разі втрати, закінчення терміну або в разі викрадення. Валентина Романюк – адміністраторка, яка займається оформленням даної послуги, розповіла, що з квітня місяця у ЦНАПі видали уже близько 110 посвідчень. Протягам дня за цією послугою звертаються від 5 до 10 осіб.

Нове водійське посвідчення видають терміном до 5 робочих днів. Щоб обміняти посвідчення водія, необхідно мати із собою український паспорт, ідентифікаційний код, витяг про місце реєстрації, квитанція про оплату і, якщо є, старе посвідчення водія.

Також У центрі надання адміністративних послуг діє вільне робоче місце, яким відвідувачі можуть самостійно скористатися. Тут через Дію можна самому замовити й отримати послугу, яка доступна на порталі, видрукувати собі необхідні документи. Завдяки цьому робочому місцю людям не потрібно звертатися до адміністратора, стояти у черзі й можна отримати необхідне за лічені хвилини.

З квітня цього року у ЦНАПі Володимира запровадили ще одну послугу – адмінсервіс «Ветеран», за допомогою якого, військовослужбовці та ветерани мають змогу отримати необхідні їм послуги позачергово. Як розповіла адміністраторка Ірина Град, найчастіше учасники бойових дій звертаються за наданням пільг на житлово-комунальні послуги, оформлення інвалідності, отримання одноразової матеріальної допомоги внаслідок поранення.

Щоб довго не стояти в черзі мешканцям радять попередньо реєструватися, це можна зробити за номером телефону або на сайті міської ради. Попередня реєстрація доступна для послуг з виготовлення паспорта або водійського посвідчення.

Директорка ЦНАПу Алла Троць звертає увагу відвідувачів на те, що у центрі розміщені плакати з QR-кодами, щоб залишити відгук про роботу адміністраторів.

«Намагаємося ставати кращими, працювати для людей і щоб візит кожного відвідувача до нас був комфортним. Також у нас є скриньки, розміщенні при вході, куди також можна вкидати відгуки з оцінками роботи центру. Наявна книга відгуків та пропозицій. Це також дає нам реальну картину, як відвідувачі нас оцінюють», – зазначила керівниця ЦНАПу.

Варто зазначити, що Центр надання адмінпослуг у Володимирі не залежить від вимкнень електроенергії, адже приміщення забезпечене сонячними панелями, тож є повністю автономним. ЦНАП може працювати повноцінно, коли у місті відсутнє електропостачання. Робота призупиняється лише на час повітряних тривог.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Вересня, Субота
27 Вересня, П’ятниця