<

Турнір зі швидких шахів пройшов на вихідних у Володимирі

15:51 | 29.07.2024 / Володимир / /
Перегляди
291
/ Коментарі відсутні

28-го липня у володимирському ЦФЗН «Спорт для всіх» відбувся турнір зі швидких шахів, присвячений Міжнародному дню шахів.

Захід розпочався з Державного гімну України та хвилини мовчання за полеглими воїнами, які захищали суверенітет та цілісність нашої держави, завдяки яким маємо можливість проводити цей турнір, – повідомляють на фейсбук-сторінці міста.

З вітальним словом до присутніх звернувся секретар міської ради Іван Юхимюк, начальник відділу молодіжної політики та спорту управління з гуманітарних питань Вячеслав Петрук та голова Волинської обласної шахової федерації Андрій Ковальчук. Головна суддя Олена Черняк ознайомила учасників з регламентом змагань. Вони проводились за швейцарською системою в сім турів з контролем часу.

Кожен гравець показав високий рівень підготовки та майстерність у грі. Протягом турніру було виконано численні захопливі комбінації та стратегічні ходи. Були також «нічиї» та несподівані переможці, які вразили аудиторію своєю грою.

Переможців турніру визначали у п’яти номінаціях:

▪️серед юнаків: І місце посів Артем Дмитрук (м. Камінь-Каширський), II місце – Ілля Левчук (м. Луцьк), III місце – Марк Фединець (м. Сокаль);

▪️серед дівчат: І місце отримала Ярослава Терещук (м. Ковель), II місце – Катерина Бас (м. Луцьк), III місце – Юлія Козак (м. Ковель);

▪️серед жінок: І місце виборола Тетяна Портянко (м. Ковель), II місце – Світлана Гуз (м. Ковель), III місце – Тамара Семенюк (м. Ковель);

▪️серед чоловіків: І місце посів Олександр Закордонець (м. Луцьк), II місце – Василь Неділько (м. Луцьк), III місце – Данило Слепчук (м. Луцьк);

▪️серед ветеранів: І місце завоював Микола Назарук (м. Ковель), II місце – Віктор Тарасюк (м. Володимир), III місце – Михайло Кізєєв (м. Нововолинськ).

Окремими нагородами відзначено: «Найстаршого учасника турніру» – ним став Микола Назарук (81 рік) та «Наймолодшого учасника турніру» – Надія Гуз (7 років).

Також подяками міського голови з нагоди Міжнародного дня шахів відзначено Андрія Ковальчука, Олену Черняк, Миколу Бранчука, Віталія Баюна та Юрія Мельника.

Усі призери турніру були нагороджені медалями та грамотами управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради, а також грошовими призами від президента Волинської обласної шахової федерації Андрія Ковальчука.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Вересня, Четвер