<

Суд оштрафував нетверезого чоловіка, який погрожував поліцейським у Володимирі

15:39 | 25.06.2024 / Володимир / /
Перегляди
301
/ Коментарі відсутні

Суд оштрафував чоловіка, який п’яним у Володимирі виражався нецензурною лайкою до працівників поліції та погрожував фізичною розправою.

Як йдеться у постанові суду, 21-го квітня близько 23:10 нетверезий чоловік на вулиці Ковельській в Володимирі виражався нецензурною лайкою та погрожував працівникам поліції, чим вчинив адміністративне правопорушення, передбачене ст. 185 КУпАП (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського).

До того ж цього дня, чоловік перебуваючи в стані алкогольного сп`яніння, виражався нецензурною лайкою в громадському місці, чим вчинив адміністративне правопорушення, передбачене ст. 173 КУпАП (Дрібне хуліганство).

Провина чоловіка у скоєнні правопорушень підтверджується письмовими поясненнями, суд кваліфікував його дії за ст. 185 ст. 173 та ч. 3 ст. 178 КУпАП.

Суд наклав на порушника адміністративне стягнення в межах санкції ст. 185 КУпАП у виді штрафу у розмірі 170 гривень, а також стягнув з нього 605,60 гривень судового збору.

Нагадаємо, дебошир, який 17-го березня напився і хуліганив в одному з кафе Володимира, а потому ще й проігнорував зауваження поліцейських, заплатить штраф.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Вересня, Субота