<

Сучасні атракціони, батути, лабіринти, солодощі: у Володимирі відкривають Дитячу країну

21:25 | 21.08.2024 / Володимир / , , /
Перегляди
2916
/ Коментарі відсутні

23-го серпня о 12:00 у центрі Володимира на вулиці Данила Галицького, 12 в ТЦ «Роксолана» відбудеться яскрава подія для дітей та їхніх батьків – відкриття нової ігрової кімнати «Дитяча країна» із сучасними атракціонами та кафе.

На відкриття нової локації запрошують усіх бажаючих і дорослих, і малих. П’ятьом першим діткам подарують безкоштовний вхід в ігрову кімнату. Гостей розважатимуть аніматори, відбудеться бульбашкове шоу.

Радісні емоції подарує малечі відвідування великої ігрової зони із сучасними атракціонами: батутами, лабіринтами, канатною доріжкою, гірками, ніндзя-парком, тюбінгом, ігровими автоматами.

Поки діти розважаються, дорослі можуть попити каву, з’їсти смачну піцу, чи солодощі у кафе, що знаходиться поруч. Також піцу можна замовляти на доставку чи самовиніс, на неї діє акція 1+1, при замовленні однієї піци, інша – в подарунок.

Дитяча країна – найкраще місце для святкування дня народження вашої малечі. Працює кухня, де вам запропонують смаколики із бенкетного меню. Святкувати можна в окремо облаштованих тематичних бенкетних кімнатах, з героями улюблених мультфільмів.

Тож приходьте 23-го серпня о 12:00 на відкриття Дитячої країни. Хороші емоції та незабутні враження – гарантовані!

Нагадаємо, напередодні власник ТЦ “Форест” анонсував відкриття Дитячої країни у Володимирі в інтерв’ю БУГу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Вересня, Понеділок