<

«Шаную воїнів, біжу за Героїв України»: у Володимирі пройшов патріотичний забіг

14:23 | 31.08.2024 / Володимир / /
Перегляди
625
/ Коментарі відсутні

В останній день літа, 31-го серпня, володимирчани долучилися до всеукраїнської акції «Шаную воїнів, біжу за Героїв України».

Патріотичний забіг відбувся у Слов’янському парку. Мешканці мали можливість вибирати дистанцію, яку пробігти: 1,2 км, 2,4, км, 3,6 км та 4,8 км. Для наймолодших учасників, дітей до 10 років, зробили коротку дистанцію у 300 м. Найменшій спортсменці було три рочки.

Після реєстрації, хвилиною мовчання вшанували усіх полеглих у війні Героїв України, після чого пролунав гімн України, а згодом відбувся і сам забіг. У заході взяли участь близько 250 осіб, серед яких, міський голова Ігор Пальонка із сином, депутати міської ради, сім’ї військових, студенти, діти та активні мешканці міста.

Після забігу, усіх учасників нагородили символічними медалями.

Довідково: Всеукраїнська акція «Шаную воїнів, біжу за Героїв України», присвячена до Дня пам’яті захисників України, який відзначають 29-го серпня. Її започаткували у 2018 році батько загиблого «кіборга» Олексія Дурмасенка Олег Дурмасенко спільно із Таїсією Братасюк та Дмитром Примаченком. За роки існування забігу його географія розширилася від регіонів України до майже 40 країн світу. Цьогоріч акція проходить усьоме.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 Вересня, Субота