<

Приміщення станції переливання крові Володимира переходить у комунальну власність громади

20:24 | 26.09.2024 / Володимир / /
Перегляди
140
/ Коментарі відсутні

26-го вересня у Володимирі під головуванням першого заступника міського голови Ярослава Матвійчука відбулося підсумкове засідання комісії з передачі станції переливання крові у комунальну власність громади.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці міста.

У засіданні взяли участь заступник голови обласної ради Григорій Пустовіт та директор обласного центру служби крові Юрій Кременець.

Після зустрічі за круглим столом у міській раді, де обговорили усі деталі процедури, члени комісії разом із запрошеними гостями здійснили візит до відділу трансфузійної допомоги, аби на власні очі оцінити стан майна. Керівник станції Володимир Панащук провів для комісії огляд приміщень й території та надав правовстановлюючі документи для реєстрації права власності.

У підсумку відбулось підписання акта приймання-передачі майнового комплексу, який надалі буде використовуватись для розвитку територіального медичного центру. Приміщення загальною площею 4 тисячі метри квадратних та 1,5 гектара землі дадуть можливість реалізувати кластерній лікарні важливі проєкти, котрі потребують додаткових площ.

Зокрема, у планах ТМО – перенести сюди психіатричне відділення, при якому відкриють центр ментального здоров’я, а також облаштувати паліативне відділення для лікування важких невиліковних хворих та створення комфортних умов для догляду за ними.

На меті, окрім цього, встановлення сучасного МРТ. Розглядається й можливість розміщення на площах приміщення і місцевого підрозділу станції швидкої медичної допомоги.

“Важливо при цьому, що трансфузійне відділення з усіма своїми потужностями у Володимирі зберігається, а усі її працівники залишаються там працювати. Воно надалі орендуватиме у міста на пільгових умовах частину першого та практично увесь другий поверхи будівлі”, – наголосив міський голова Ігор Пальонка.

Наступного тижня процес передачі майна у комунальну власність завершиться офіційною реєстрацією права власності.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Вересня, П’ятниця
26 Вересня, Четвер