<

Проводять всеукраїнську спартакіаду для дітей з інвалідністю на стадіоні «Олімп» у Володимирі

12:04 | 4.07.2024 / Володимир / , , , /
Перегляди
125
/ Коментарі відсутні

3-го липня на стадіоні «Олімп» у Володимирі розпочали всеукраїнську спартакіаду для дітей з інвалідністю. З’їхалися спортсмени та спортсменки різних вікових категорій з багатьох областей України.

До 5-го липня проводитимуть фінальні змагання ХХХІ Спартакіади “Повір у себе” з пара легкої атлетики серед дітей з ураженнями опорно-рухового апарату, порушеннями зору та розумового і фізичного розвитку, легкої атлетики серед дітей з порушеннями слуху, присвяченої 33-й річниці незалежності України.

Зустріли спортсменів грецькі боги, які провели їх на вітальну церемонію. А відважні бійці бойового гопака придали своїм виступом наснаги юним учасникам.

Приїхали понад 150 представників з 17 областей України та Києва. Зокрема Волинська, Дніпропетровська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Кіровоградська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Тернопільська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська та Чернігівська.

Дисципліни: біг 60, 100, 200, 400, 800, 1500 метрів, штовхання ядра, метання м’яча, стрибок у довжину.

Спартакіада відбувається за сприяння Українського центру фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю “Інваспорт”, Національного комітету спорту інвалідів України та Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю “Інваспорт”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Липня, Неділя
6 Липня, Субота