<

Поцупив бідон на 40 літрів: у Володимирі чоловіка судили за три крадіжки

13:41 | 5.08.2024 / Володимир / , , , /
Перегляди
194
/ Коментарі відсутні

У Володимирі судили чоловіка, який тричі скоїв крадіжки. Йому призначили три роки умовного терміну.

Перший епізод стався на початку жовтня 2022 року. Удень Петро П. зірвав замок господарської будівлі і пробрався всередину. Звідти виніс речей на загальну суму 6448 гривень. Серед вкраденого: зарядний пристрій, набір ріжкових ключів, шуруповерт, шліфувальна машинка та електродриль. Про це йдеться у вироку Володимир-Волинського міського суду, – пишуть Волинські новини.

5-го січня 2023 року обвинувачений пішов на другий злочин. Тоді ж із сараю, замок якого він також зламав, зник алюмінієвий бідон на 40 літрів, що вартує 700 гривень.

Удень 16-го січня 2023 року сталося третє аналогічне правопорушення. Цього разу до душі крадія припала каструля на 50 літрів. Її вартість – 1966 гривень.

Обвинувачений свою вину повністю визнав, щиро розкаявся. Як зазначив, одному з потерпілих відшкодував збитки, планує відшкодувати й іншому.

Суд врахував, що викрадення чужого майна поєднане з проникненням, вчинене повторно і в умовах воєнного стану. Чоловік раніше до кримінальної відповідальності не притягувався, характеризується задовільно.

У підсумку Петра П. визнали винним у вчиненні кримінальних правопорушень за ч. 4 ст. 185 КК України. Йому призначили п`ять років позбавлення волі. Але вирок замінили на три роки іспитового строку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Вересня, Понеділок